Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Mushrooms with spices and vinegar Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: грибы Recipes - Culinary Exclusive: Recipes blanks: mushrooms

Грибы с пряностями и уксусом Mushrooms with spices and vinegar

На 1 кг грибов - 30 г соли, 1 чайную ложку уксусной эссенции, 4-5 зерен душистого перца. 1 kg of mushrooms - 30 g salt, 1 teaspoon vinegar essence, 4-5 grains of allspice.

1 кг грибов 1 kg of mushrooms
30 г соли 30 g salt
1 чайную ложку уксусной эссенции 1 teaspoon vinegar essence
4-5 зерен душистого перца 4.5 grains of allspice
2-3 штуки гвоздики 2-3 pieces cloves
2 лавровых листа 2 bay leaves
2-3 зубчика бадьяна 2-3 denticle badian
корицы cinnamon
1/3 стакана грибного отвара 1 / 3 cup mushroom broth

Подготовленные грибы разрезать на кусочки и отварить в кипящей воде, содержащей соль и пряности, в течение 10-12 мин. Prepared mushrooms cut into pieces and boil in boiling water containing salt and spices, for 10-12 minutes. Затем грибы освободить от жидкости, добавить уксусной эссенции, разведенной в грибном отваре с пряностями, тщательно перемешать и разложить в чистые, прошпаренные стеклянные банки, закрыть крышками и стерилизовать. Then the mushrooms release from the liquid, add vinegar essence, divorced in mushroom broth with spices, mix well and put in clean, proshparennye jars, cover and sterilize.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты заготовок: грибы Section Recipes blanks: mushrooms Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact