News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Свежие грибы для жарения Fresh mushrooms fryingНа 0,5-литровую банку грибов – 25 г соли, 1 ч. ложку столового уксуса. At the 0.5-liter jar mushrooms - 25 g salt, 1 tea spoon of vinegar.На 0,5-литровую банку грибов – 25 г соли, 1 ч. ложку столового уксуса. At the 0.5-liter jar mushrooms - 25 g salt, 1 tea spoon of vinegar. Очищенные и промытые трубчатые грибы нарезать кусочками, пересыпать солью, тщательно перемешать, уложить в стеклянные банки, добавить уксус, закрыть крышками и стерилизовать в кипящей подсоленной воде в течении 30 мин. Cleaned and washed tubular mushrooms cut into pieces, pour salt, mix thoroughly, put into glass jars, add the vinegar, the lid, and sterilized in boiling salted water for 30 minutes. Эти консервы использовать для жарения. These canned goods used for frying. Перед приготовлением их необходимо сполоснуть в чистой воде, чтобы смыть уксус и избыток соли. Before cooking they should be rinsed in clean water to wash off the excess vinegar and salt. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |