News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Консервирвоанние овощей "Ассорти" Konservirvoannie vegetables "Assorted"Такие салаты в зимнее время являются хорошей закуской и гарниром к холодным мясным блюдам. These salads in winter are a good appetizer and garnish for cold meat dishes.На 1 литровую банку: 2-3 огурца, 5-7 шт. At 1 quart jar: 2-3 cucumbers, 5-7 pc. помидоров, 6 зерен перца-горошка, 1/2 стакана уксусу, 2 зубца чеснока, 6-7 стручков перца сладкого красного, 2 веточки укропа, 1 ст. tomatoes, 6 grains of pepper, peas, 1 / 2 cup vinegar, 2 garlic teeth, 6-7 pods of sweet red pepper, 2 sprigs of dill, 1 tbsp. ложка соли, 1 стакан воды. teaspoon salt, 1 cup of water. Литровые банки хорошо промыть и прокипятить в течение 5-6 минут, затем вынуть и охладить на доске. Liter can wash well and boil for 5-6 minutes, then remove and cool on the board. Свежие огурцы, помидоры, красный болгарский перец хорошо промыть. Fresh cucumbers, tomatoes, red Bulgarian pepper wash well. Помидоры и красный болгарский перец разрезать на 4 части, из перца удалить семена, а огурцы нарезать кружочками толщиной в 2 пальца. Tomatoes and red Bulgarian pepper cut into 4 pieces, remove seeds from peppers, and cucumbers cut into thick circles in 2 fingers. На дно банки уложить веточку укропа, зубец чеснока, 2 зерна горького перца, сверху огурцы, помидоры и перец, затем опять специи, на специи огурцы, помидоры и перец. At the bottom of the banks put a sprig of dill, garlic tooth, 2 grains pepper, top cucumbers, tomatoes and peppers, then again, spices, seasonings for cucumbers, tomatoes and peppers. В отдельную посуду влить стакан горячей воды, добавить ложку соли, полстакана столового уксуса, довести до кипения, залить этим маринадом помидоры, огурцы и перец. In a separate bowl to pour a glass of hot water, add a spoonful of salt, half a cup of vinegar, bring to a boil, pour this marinade tomatoes, cucumbers and peppers. Банку накрыть крышкой, поместив в кастрюлю с горячей водой, и при тихом кипении кипятить 20-25 минут, затем вынуть из воды; протереть горлышко, закатать. Bank cover, placing into the pot with hot water, and the quiet boiling boil 20-25 minutes, then remove from water, wipe the neck, roll up. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |