Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Bulgarian pepper and tomatoes in sweet and sour marinade Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: овощные Recipes - Culinary Exclusive: Recipes blanks: vegetable

Перец болгарский и помидоры в кисло-сладком маринаде Bulgarian pepper and tomatoes in sweet and sour marinade

Приготовленные таким образом овощи приятны на вкус, употребляют их на гарнир для мясных блюд. Cooked vegetables so tasty, use them to garnish for meat dishes.

На 1-литровую банку: 5—6 шт. In 1-quart jar: 5-6 pcs. помидоров, 1 ст. tomatoes, 1 tbsp. ложка сахара, 8-10 стручков перца красного болгарского, 1 ст. spoon of sugar, 8-10 pods of red Bulgarian pepper, 1 tbsp. ложка соли, 1/2 стакана уксуса, 3/4 стакана воды, 2 зубца чеснока, 6-7 стручков перца сладкого красного, 2 веточки укропа, 6 зерен перца-горошка. teaspoon salt, 1 / 2 cup vinegar, 3 / 4 cup water, 2 garlic teeth, 6-7 pods of sweet red pepper, 2 sprigs of dill, 6 grains of pepper, peas.

Отобрать красные болгарские перцы, хорошо промыть, разрезать на 4 части, удалить сердцевину и семена. Select red peppers, wash well, cut into 4 pieces, remove core and seeds. Помидоры хорошо промыть и разрезать на 4 части. Tomatoes are well washed and cut into 4 pieces. Литровые банки промыть, прокипятить, вынуть из воды, уложить на доску. Liter can wash, boil, remove from the water, put on the board. В банку на дно уложить 2 веточки свежего укропа, пол-листа хрену, 2 листа сельдерея, 2 листа петрушки, зубец чеснока, стручок перца, на специи плотно уложить подготовленные болгарский перец и красные помидоры, затем то же количество специй, на специи снова перец и помидоры. At the bottom of the jar put 2 sprigs fresh dill, half-horse-radish leaf, 2 leaves of celery, 2 leaves of parsley, garlic tooth, pod pepper, spices to tightly pack prepared by the Bulgarian pepper, and red tomatoes, then the same amount of spices in spice pepper again and tomatoes.

Овощи и специи залить кисло-сладким маринадом, который приготовить так : в эмалированную кастрюлю влить 600 г воды, добавить один стакан уксуса, 2 ложки соли и 2 столовые ложки сахара, пол-листа хрена, веточку укропа, пол-листа сельдерея, зубец чеснока и полстручка красного перца. Vegetables and spices poured sweet and sour marinade to cook this way: in an enamel saucepan pour in 600 grams of water, add one cup vinegar, 2 tablespoons of salt and 2 tablespoons of sugar, half a sheet of horseradish, a sprig of dill, half a celery leaf, garlic tooth polstruchka and red pepper. Все перекипятить в течение 10 минут. All boil for 10 minutes. Затем маринад процедить через марлю залить им овощи, накрыть крышкой, уложить в кастрюлю и снова кипятить 15 минут. Then strain the marinade through a gauze to fill them vegetables, cover, put in a pot and then boil 15 minutes. После этого вынуть из воды банки, металлическую крышку закатать ручной закаткой, а деревянную пробку залить смолкой. Then remove from the water jars, metal top roll hand seamer, and a wooden plug to flood subsided.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты заготовок: овощные Section Recipes blanks: vegetable Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Bulgarian pepper wikipedia|pepper-bulgarian-preser|green bulgarian pepper|bulgarian pepper википедия|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact