News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Баклажаны в кисло-сладком маринаде Aubergine in sweet and sour marinadeНа 1-литровую банку: 6-8 шт. In 1-quart jar: 6-8 pcs. баклажанов, 1,5 стакана воды, 2 ветки укропа, 1 ст. Eggplant, 1.5 cups water, 2 branches of dill, 1 tbsp. ложка сахара. spoon of sugar.На 1-литровую банку: 6-8 шт. In 1-quart jar: 6-8 pcs. баклажанов, 1,5 стакана воды, 2 ветки укропа, 1 ст. Eggplant, 1.5 cups water, 2 branches of dill, 1 tbsp. ложка сахара, 6 зерен перца-горошка, 1/2 стакана уксуса, 2 зубца чеснока, 1 ст. spoon of sugar, 6 grains of pepper, peas, 1 / 2 cup vinegar, 2 prong garlic, 1 tbsp. ложка соли, 1 лист хрена, 1 лист сельдерея. teaspoon salt, 1 sheet of horseradish, 1 sheet of celery. Баклажаны перебрать, чтобы не было следов загнивания, хорошо промыть в воде, срезать плодоножку и завязь, опустить на 10 минут в кипящую подсоленную воду, затем вынуть из воды и дать стечь воде. Eggplant bust, so there were no signs of decay, wash well in water, cut off the stalk and ovary, lower for 10 minutes in boiling salted water, then remove from water and to drain the water. В промытые и прокипяченные банки уложить листья сельдерея и петрушки, зубец чесноку, один стручок красного перца. In washed and boiled banks put celery leaves and parsley, garlic tooth, a pod of red pepper. На специи уложить баклажаны, сверху, специи, залить маринадом , уложить в кастрюлю с водой, накрыть крышкой и прокипятить 15 минут. At spices lay eggplant, top, spices, pour the marinade, put in a pot with water, cover and boil 15 minutes. Затем вынуть из воды, закатать, проверить герметичность и охладить. Then remove from the water, roll up, check the tightness and refrigerate. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |