Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Aubergine in sweet and sour marinade Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: овощные Recipes - Culinary Exclusive: Recipes blanks: vegetable

Баклажаны в кисло-сладком маринаде Aubergine in sweet and sour marinade

На 1-литровую банку: 6-8 шт. In 1-quart jar: 6-8 pcs. баклажанов, 1,5 стакана воды, 2 ветки укропа, 1 ст. Eggplant, 1.5 cups water, 2 branches of dill, 1 tbsp. ложка сахара. spoon of sugar.

На 1-литровую банку: 6-8 шт. In 1-quart jar: 6-8 pcs. баклажанов, 1,5 стакана воды, 2 ветки укропа, 1 ст. Eggplant, 1.5 cups water, 2 branches of dill, 1 tbsp. ложка сахара, 6 зерен перца-горошка, 1/2 стакана уксуса, 2 зубца чеснока, 1 ст. spoon of sugar, 6 grains of pepper, peas, 1 / 2 cup vinegar, 2 prong garlic, 1 tbsp. ложка соли, 1 лист хрена, 1 лист сельдерея. teaspoon salt, 1 sheet of horseradish, 1 sheet of celery.

Баклажаны перебрать, чтобы не было следов загнивания, хорошо промыть в воде, срезать плодоножку и завязь, опустить на 10 минут в кипящую подсоленную воду, затем вынуть из воды и дать стечь воде. Eggplant bust, so there were no signs of decay, wash well in water, cut off the stalk and ovary, lower for 10 minutes in boiling salted water, then remove from water and to drain the water. В промытые и прокипяченные банки уложить листья сельдерея и петрушки, зубец чесноку, один стручок красного перца. In washed and boiled banks put celery leaves and parsley, garlic tooth, a pod of red pepper. На специи уложить баклажаны, сверху, специи, залить маринадом , уложить в кастрюлю с водой, накрыть крышкой и прокипятить 15 минут. At spices lay eggplant, top, spices, pour the marinade, put in a pot with water, cover and boil 15 minutes. Затем вынуть из воды, закатать, проверить герметичность и охладить. Then remove from the water, roll up, check the tightness and refrigerate.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты заготовок: овощные Section Recipes blanks: vegetable Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact