Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Strawberry jam (the way first) Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: варенье, сладкое Recipes - Culinary Exclusive: Recipes blanks: jam sweet

Варенье из клубники (способ первый) Strawberry jam (the way first)

Некрупные ягоды – 800 г – почистить и помыть, спрыснуть ромом. Small scale fruit - 800 g - clean and wash, sprinkle with rum.

Некрупные ягоды – 800 г – почистить и помыть, спрыснуть ромом. Small scale fruit - 800 g - clean and wash, sprinkle with rum. Разложив на противне, поставить клубнику на лед или в морозильник, заморозить. Expanding the pan, put the strawberries on ice or in the freezer to freeze. Сварить сироп, в который на 1,6 кг сахара идет 2 стакана воды. Cook the syrup, in which at 1,6 kg of sugar is 2 cups of water. В кипящий сироп засыпать ягоды, три раза вскипятить, снимая каждый раз с огня таз после кипения для выстойки. The boiling syrup to fill berries, boil three times, each time removing the pan from heat after boiling for vystoyki. Пенку снимать шумовкой, продолжая варить варенье уже на малом огне. Pencu shoot skimmer, continuing to make jam already on low heat. Из готового варенья вынуть ягоды шумовкой, разложить по банкам и залить сиропом. From the finished jam skimmer to remove the berries, spread out on the banks and pour syrup.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты заготовок: варенье, сладкое Section Recipes blanks: jam sweet Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact