Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Strawberry jam Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: варенье, сладкое Recipes - Culinary Exclusive: Recipes blanks: jam sweet

Земляничное варенье Strawberry jam

Приготовить сироп из 400 г сахара-рафинада и полутора стаканов холодной воды. Prepare syrup from 400 g of refined sugar and half cup of cold water.

Приготовить сироп из 400 г сахара-рафинада и полутора стаканов холодной воды. Prepare syrup from 400 g of refined sugar and half cup of cold water. Набрать в половник горячего сиропа и поливать им постепенно ягоды, разложенные на блюде (земляники взять 400 г). Dial in the ladle hot syrup and pour it gradually berries, arranged on a platter (strawberries take 400 g). Листом белой бумаги прикрыть ягоды и так подержать их сутки. Sheet of white paper to cover berries and so hold their day.
Ягоды в сиропе переложить в латунный таз и довести до кипения два раза, отставив таз с огня на время перед последним кипячением. Berries in syrup shift in the brass pan and bring to a boil twice, put a basin of fire for a time before the final boiling. Затем выложить ягоды на блюдо. Then lay out the berries on the dish. Сироп же должен еще некоторое время вариться. Syrup should be the same for some time to stew. Убрать его с огня и залить им ягоды. Remove it from heat and pour them berries. На следующий день снова так же прокипятить ягоды и снова выложить землянику на блюдо и варить один сироп, пока он не станет похожим на крахмальный отвар (он должен - быть настолько густ, чтобы плавно стекать с ложки). The next day, again just boil the berries and strawberries again lay on the dish and cook for one syrup, until it becomes like a starch broth (it should - be so thick, to smoothly flow down with a spoon). Переложить ягоды, в этот сироп, прокипятить, чуть остывший разлить по банкам. Put berries in this syrup, boiled, slightly cooled pour banks. Сверху такие баночки завязывали пузырем. On top of these cans tied bubble.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты заготовок: варенье, сладкое Section Recipes blanks: jam sweet Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact