News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Консервы из трюфеля белого Canned white truffleТрюфели, обмакивая в воду, тщательно очистить от грязи и, прополоскав в чистой воде... Truffles, dipped in water, carefully cleaned of dirt, and rinse in clean water ...На 1 кг трюфелей – 25 г соли. 1 kg of truffles - 25 g salt. Трюфели, обмакивая в воду, тщательно очистить от грязи и, прополоскав в чистой воде, разложить в стеклянные банки и посыпать слегка поваренной солью. Truffles, dipped in water, carefully cleaned of dirt, and rinse in clean water, decomposed into glass jars and sprinkle a little table salt. Банки закрыть крышками и стерилизовать в скороварке с подсоленной водой (25 г на 1 л воды): 0,5-литровые - 1 час, литровые – 1,5 часа. Banks to close lids and sterilized in a pressure cooker in salted water (25 g per 1 liter of water): 0.5-liter - 1 hour, liter - 1,5 hours. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |