Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Canned mushroom Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: грибы Recipes - Culinary Exclusive: Recipes blanks: mushrooms

Консервы из шампиньонов Canned mushroom

Отобрать молодые шляпки шампиньонов, диаметром не более 2,5 см, без повреждений и пятен. Select young mushroom cap, a maximum diameter of 2.5 cm, without damage and stains.

Отобрать молодые шляпки шампиньонов, диаметром не более 2,5 см, без повреждений и пятен. Select young mushroom cap, with a diameter less than 2.5 cm, without damage and stains. Крупные шляпки разрезать на две или четыре части. Large cap is cut into two or four parts. Очищенные и промытые грибы бланшировать в 2%-ном растворе поваренной соли с добавлением 0,5%-ной лимонной кислоты. Cleaned and washed Blanch the mushrooms in 2% solution of sodium chloride with the addition of 0,5%-tion of citric acid. Затем грибы вынуть из бланшировочной жидкости, промыть в чистой воде и варить в течение 30 мин в специальной заливке. Then, remove the mushrooms from blanshirovochnoy liquid, rinse with clean water and cook for 30 minutes in a special casting.

Заливка Pouring
На 1 кг грибов — 25 г пшеничной муки, 100 г сливочного масла или маргарина. 1 kg of mushrooms - 25 g of wheat flour, 100 grams of butter or margarine. Соль по вкусу. Salt to taste.
В горячей воде заварить пшеничную муку, добавить в нее сливочное масло или маргарин (растительное масло для заливки непригодно), посолить. In hot water to brew wheat flour, add some butter or margarine (vegetable oil is unsuitable for pouring), add salt. После окончания варки грибы уложить в банки, залить заливкой, в которой они варились. After the end of cooking mushrooms, put in jars, pour filler, in which they were boiled. Банки закрыть крышками и стерилизовать. Banks to close lids and sterilized.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты заготовок: грибы Section Recipes blanks: mushrooms Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact