News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Консервы из шампиньонов Canned mushroomОтобрать молодые шляпки шампиньонов, диаметром не более 2,5 см, без повреждений и пятен. Select young mushroom cap, a maximum diameter of 2.5 cm, without damage and stains.Отобрать молодые шляпки шампиньонов, диаметром не более 2,5 см, без повреждений и пятен. Select young mushroom cap, with a diameter less than 2.5 cm, without damage and stains. Крупные шляпки разрезать на две или четыре части. Large cap is cut into two or four parts. Очищенные и промытые грибы бланшировать в 2%-ном растворе поваренной соли с добавлением 0,5%-ной лимонной кислоты. Cleaned and washed Blanch the mushrooms in 2% solution of sodium chloride with the addition of 0,5%-tion of citric acid. Затем грибы вынуть из бланшировочной жидкости, промыть в чистой воде и варить в течение 30 мин в специальной заливке. Then, remove the mushrooms from blanshirovochnoy liquid, rinse with clean water and cook for 30 minutes in a special casting. Заливка Pouring На 1 кг грибов — 25 г пшеничной муки, 100 г сливочного масла или маргарина. 1 kg of mushrooms - 25 g of wheat flour, 100 grams of butter or margarine. Соль по вкусу. Salt to taste. В горячей воде заварить пшеничную муку, добавить в нее сливочное масло или маргарин (растительное масло для заливки непригодно), посолить. In hot water to brew wheat flour, add some butter or margarine (vegetable oil is unsuitable for pouring), add salt. После окончания варки грибы уложить в банки, залить заливкой, в которой они варились. After the end of cooking mushrooms, put in jars, pour filler, in which they were boiled. Банки закрыть крышками и стерилизовать. Banks to close lids and sterilized. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |