News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Консервы из маринованных грибов Canned pickled mushroomsПриготовить и вскипятить маринадную заливку из расчета: на 1 литр воды – 60-80 г соли и 30 г сахара. Prepare and boil marinadnuyu fill the following rates: for 1 liter of water - 60-80 grams of salt and 30 grams of sugar.На 0,5-литровую банку – 700 г свежих грибов, 30 г 5%-ного уксуса, 8 г соли, 3 г сахара, 1 лавровый лист, по 1-2 штуки горького и душистого перца. At the 0.5-liter jar - 700 g fresh mushrooms, 30 g of 5% vinegar, 8 g of salt, 3 g sugar, 1 bay leaf, 1-2 pieces of bitter and sweet pepper. Приготовить и вскипятить маринадную заливку из расчета: на 1 литр воды – 60-80 г соли и 30 г сахара. Prepare and boil marinadnuyu fill the following rates: for 1 liter of water - 60-80 grams of salt and 30 grams of sugar. Грибы, отварить в течение 25-30 мин в подсоленной воде (на 300 г воды 15 г соли), помешивая и снимая пену. Mushrooms, boil for 25-30 minutes in salted water (300 g water 15 g of salt), stirring and skimming foam. В банки положить пряности и влить уксус. In the banks to put spices and pour the vinegar. Потом быстро уложить в них горячие отваренные грибы, залить их горячей заливкой. Then he quickly put them in hot boiled mushrooms, cover them with hot filling. Банки закатать крышками и стерилизовать в кипящей воде: 0,5-литровые – 15 мин, литровые – 20 мин. Banks roll covers and sterilized in boiling water: 0.5-liter - 15 min, liter - 20 min. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Recipe with pickled mushrooms|recipe take pickled mushrooms|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода. Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |