Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Soup sauerkraut Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: щи Recipes - Culinary Exclusive: Recipes of the first dishes: soup

Щи из кислой капусты Soup sauerkraut

Бульон костно-мясной - 1,5 литра, капуста квашеная - 0,5 кг, морковь, петрушка, сельдерей - 2-З шт. Bone-meat broth - 1.5 liter, cabbage - 0,5 kg, carrot, parsley, celery - 2-W unit.

бульон костно - мясной - 1,5 литра soup bone - meat - 1,5 liter
капуста квашеная - 0,5 кг sauerkraut - 0,5 kg
морковь, петрушка, сельдерей - 2-З шт. carrots, parsley, celery - 2-W unit.
лук - 1 шт. onion - 1 pc.
томат-пюре - 0,5 стакана tomato puree - 0.5 cups
сметана - 0,5 стакана cream - 0,5 cup
шпик свиной - 1 ст. pork bacon - 1 tbsp. л. l.
мука - 1 ч. л. flour - 1 tsp.
перец, лавровый лист, зелень pepper, bay leaf, herbs

Квашеную капусту положить в кастрюлю, прибавить немного воды или бульона и тушить вначале в открытой кастрюле на огне, затем закрыть крышкой и продолжать тушить около часа. Sauerkraut put in a saucepan, add a little water or broth and stew at the beginning of the open pot on the fire, then close the lid and continue to put out about an hour. Коренья и лук нарезать мелко, потушить с жиром, прибавить капусту. Root and chop onion finely, put out the fat, add the cabbage. Бульон закипятить, положить в него тушеную капусту, добавить томат по вкусу, специи и варить 10-15 минут. Broth zakipyatit, put it in cabbage, add tomato paste to taste, spices and simmer for 10-15 minutes. Муку подрумянить и добавить к щам. Flour browned and add to scham.

Подавать со сметаной и зеленью, а также с кусками отварного Если капуста слишком кислая, не рекомендуется ее отжимать или промывать, лучше прибавить немного свежей капусты или всыпать немного сахара. Serve with sour cream and herbs, as well as with pieces of boiled cabbage If too sour, not recommended that you wring out or wash, it is better to add some fresh cabbage or Pour a little sugar.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты первых блюд: щи Section recipes first courses: soup Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact