Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: щи Recipes - Culinary Exclusive: Recipes of the first dishes: soup

Щи деревенские Schi village

Говядина - 450 г, кости - 200 г, капуста квашеная - 500 г, морковь - 2 шт., лук - 2 шт. Beef - 450 g, bone - 200 g, cabbage - 500 g, Carrots - 2 pcs., Onions - 2 pcs.

говядина - 450 г beef - 450 g
кости - 200 г bone - 200 g
капуста квашеная - 500 г cabbage - 500 g
морковь - 2 шт. Carrots - 2 pcs.
лук - 2 шт. onions - 2 pcs.
петрушка - 2 шт. parsley - 2 pcs.
зелень петрушки parsley
шампиньоны - 100 г или сухие белые грибы - 50 г mushrooms - 100 g or dried mushrooms - 50 g
томат-паста - 0,5 ст.л. tomato paste - 0,5 tbsp
мука - 0,5 стакана flour - 0.5 cups
масло топленое - 2 ст.л. melted butter - 2 tbsp
чеснок - несколько зубочков garlic - a few zubochkov
сметана, соль sour cream, salt

Сварить бульон из говядины. Cook the broth. Отдельно сварить грибы, но грибной бульон не выливать. Separately, cook mushrooms, but do not pour the mushroom broth. Квашеную капусту промыть, залить грибным отваром, добавить томат-пасту, муку и тушить около 1 часа в глубокой сковородке на небольшом огне вместе с обжаренными морковью, луком костями. Rinse sauerkraut, pour mushroom broth, add the tomato paste, flour and simmer about 1 hour in a deep skillet over medium heat, along with roasted carrots, onions bones. Посолить и поперчить по вкусу. Salt and pepper to taste. Можно добавить сахар. You can add sugar.
Грибы, мясо, тушеную капусту переложить в кастрюлю, а еще лучше в глиняный горшок или чугунок, залить бульоном и варить до готовности. Mushrooms, meat, cabbage shift in the pan, and even better in a crock or pot, pour broth and cook until done.
Щи заправлять мелко нарезанной зеленью петрушки и чесноком. Schi fill chopped parsley and garlic. Сметану подавать отдельно. Smetana file separately.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты первых блюд: щи Section recipes first courses: soup


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact