Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Mushroom with sour cream Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: борщи Recipes - culinary Exclusive: Recipes of the first dishes: borscht

Грибной со сметаной Mushroom with sour cream

Сварить бульон из сушеных грибов из расчета на 6 человек. Cook the broth made from dried mushrooms per 6 people. Перед этим испечь несколько бураков. Prior to bake some beetroots.

Сварить бульон из сушеных грибов из расчета на 6 человек. Cook the broth made from dried mushrooms per 6 people. Перед этим испечь несколько бураков и приготовить из них рассол, дав мелконарезанной свекле, залитой раствором соли в воде, час постоять в тепле. Prior to bake a few beetroots and cook them brine, giving melkonarezannoy beets, bathed in a solution of salt in water, an hour to stand in the warmth. В готовый грибной бульон налить приготовленный свекольный рассол, по резать отваренные грибы. In the ready to pour the mushroom broth cooked beet brine, to cut the boiled mushrooms. Борщ забелить двумя стаканами сметаны и добавить ложку муки, разболтав ее со сметаной, постепенно при этом помешивая борщ. Borsch whiten two cups of sour cream and add a spoonful of flour, gossiped about it with sour cream, gradually while stirring the soup. Вскипятив его, добавить покрошенных печеных бураков. Boil it, add the diced roasted beetroots. В тарелку с борщом можно положить и половинку яйца, сваренного вкрутую. In a plate of cabbage soup can be put, and half hard-boiled eggs. С грибными голубцами, постный стол Сварить грибной бульон из свежих (можно и размоченных сушеных) грибов. Stuffed with mushrooms, lean table Boil mushroom soup made from fresh (and can be macerated dried) mushrooms. Отцедив через ситечко жидкость, грибы отложить в тарелку, отделить ножки от шляпок, последние мелко порубить. Drain the liquid through a strainer, mushrooms to put a plate and separate the legs of the cap, the latter finely chopped.
В грибном бульоне отварить до полуготовности маленький целый очищенный и промытый кочан белой капусты и положить на блюдо. In the mushroom broth to the boil a little of semi-purified and washed with a head of white cabbage and put on a dish. Бульон заправить пассерованными морковью, луком, капустой, свеклой, кусочками грибных шляпок. Broth fill passerovannymi carrots, onions, cabbage, beets, sliced mushroom caps.
Размочить в небольшом количестве бульона или воды несдобный белый хлеб, отжать слегка. Soak in a small amount of broth or water nesdobny white bread, squeeze lightly. Мелко - нарезать грибные ножки, перемешать их с хлебным мякишем и парой ложек орехового масла (к сожалению, в наших магазинах его нет, но если истолочь орехи и добавить их в начинку, получим нечто похожее по вкусу и запаху). Finely - chop mushroom stem and mix them with bread crumbs and a couple tablespoons of peanut butter (unfortunately, in our stores it is not, but if the pound nuts and add them to the stuffing, we get something similar in taste and smell).
Надрезать у кочана возле кочерыги листья, снять их и в каждый завернуть довольно плотно (как голубцы) приготовленный хлебно-грибной фарш, опустить такие голубцы осторожно в борщ, в нем и доварить. Incision at the cabbage-head near the cabbage-leaves, remove them and wrap each in a fairly dense (like cabbage rolls) prepared baking-mushroom stuffing, omit such stuffed gently into soup in it and dovarit.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты первых блюд: борщи Section Recipes First dishes: borscht Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact