News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Оладьи из тыквы Pumpkin pancakesТыква — 1 кг, мука — 200 г, яйца — 2 шт., сахарный песок — 2 ст. Pumpkin - 1 kg flour - 200 g, eggs - 2 pcs. Granulated sugar - 2 tbsp. ложки, соль — 1/2 чайной ложки. spoons, salt - 1 / 2 tsp.тыква — 1 кг pumpkin - 1 kg мука — 200 г flour - 200 g яйца — 2 шт. Eggs - 2 pcs. сахарный песок — 2 ст. granulated sugar - 2 tbsp. ложки spoon соль — 1/2 чайной ложки salt - 1 / 2 tsp Тыкву вымыть, очистить, освободить от семян и натереть на крупной терке. Pumpkin wash, clean, free from seeds and grate. В полученную массу влить яйца, добавить соль и сахар, взбить венчиком в пышную пену. In the resulting mass pour in the eggs, add salt and sugar, whisk to whip fluffy foam. Затем, продолжая процесс, вмешать небольшими порциями муку. Then, continuing the process, to intervene in small portions flour. Смесь по консистенции должна напоминать густую сметану. The mixture should resemble the consistency of thick cream. Зачерпывая приготовленное тесто ложкой и выливая его на раскаленную, смазанную растительным маслом сковороду, обжарить оладьи с обеих сторон. Scooping cooked dough with a spoon and pouring it on a hot, greased frying pan, fry the pancakes on both sides. Подавать горячими с маслом или сметаной. Serve hot with butter or sour cream. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |