Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты блинов и оладьев Recipes - culinary Exclusive: Recipes pancakes and pancakes

Оладьи из тыквы Pumpkin pancakes

Тыква — 1 кг, мука — 200 г, яйца — 2 шт., сахарный песок — 2 ст. Pumpkin - 1 kg flour - 200 g, eggs - 2 pcs. Granulated sugar - 2 tbsp. ложки, соль — 1/2 чайной ложки. spoons, salt - 1 / 2 tsp.

тыква — 1 кг pumpkin - 1 kg
мука — 200 г flour - 200 g
яйца — 2 шт. Eggs - 2 pcs.
сахарный песок — 2 ст. granulated sugar - 2 tbsp. ложки spoon
соль — 1/2 чайной ложки salt - 1 / 2 tsp

Тыкву вымыть, очистить, освободить от семян и натереть на крупной терке. Pumpkin wash, clean, free from seeds and grate. В полученную массу влить яйца, добавить соль и сахар, взбить венчиком в пышную пену. In the resulting mass pour in the eggs, add salt and sugar, whisk to whip fluffy foam. Затем, продолжая процесс, вмешать небольшими порциями муку. Then, continuing the process, to intervene in small portions flour. Смесь по консистенции должна напоминать густую сметану. The mixture should resemble the consistency of thick cream. Зачерпывая приготовленное тесто ложкой и выливая его на раскаленную, смазанную растительным маслом сковороду, обжарить оладьи с обеих сторон. Scooping cooked dough with a spoon and pouring it on a hot, greased frying pan, fry the pancakes on both sides. Подавать горячими с маслом или сметаной. Serve hot with butter or sour cream.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты блинов и оладьев Section Recipes pancakes and pancakes Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact