Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Mocha turkish Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты напитков: кофе Recipes - Culinary Exclusive: Recipes drinks: coffee

Кофе Мокко по-турецки Mocha turkish

Этот вид кофе в зависимости от сахара бывает горьким, сладким, более жидким или густым. This type of coffee, depending on the sugar is bitter, sweet, more liquid or dense.

Обычно на 1 чашку напитка кладут 1 полную ч.л. Usually 1 cup of the drink is put 1 rounded teaspoon кофе мелкого помола и сахар по вкусу. fine grind coffee and sugar to taste.

Кофе по-турецки приготавливают 2 способами : Turkish coffee is prepared in 2 ways:

1 способ 1 way
В кофейничек с кипящей водой засыпать кофе и сахар и In kofeynichek with boiling water to fill coffee and sugar and
довести до кипения, закипевший кофе снять с огня, потом опять поставить на огонь и снова довести до кипения (проделать это 3 раза) bring to a boil, boiling coffee to remove from the heat, then again put on the fire and again bring to a boil (do this 3 times)

2 способ 2 way
Кофе, смешанный с сахаром в кофейничке, залить холодной водой и выдержать несколько минут для извлечения ароматических и вкусовых веществ, затем кофейничек поставить на медленный огонь - так кофе закипает медленнее и образуется больше пены. Coffee mixed with sugar in kofeynichke, fill with cold water and let stand several minutes to extract the aromatic and flavoring substances, then kofeynichek put on a slow fire - as coffee begins to boil slowly, and produce more foam. Доведя до кипения, снять, сразу поставить на огонь, доводя до кипения еще раз. Bring to a boil, remove immediately put on the fire, bringing to a boil again.

Готовый кофе подают следующим образом: на небольшое блюдо поставить кофейничек, кофейные чашечки на маленьких блюдечках и стаканы с холодной водой. Ready coffee is served as follows: a small dish to put kofeynichek, coffee cups on a small saucer and cups of cold water.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты напитков: кофе Section Recipes drinks: coffee Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact