News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Солянка по-дальневосточному Soljanka in Far EastКальмары свежемороженые (тушка, филе, щупальца) - 400 г, капуста белокочанная - 500 г, лук репчатый - 3 шт. Calamari, fresh frozen (carcass, fillet, tentacles) - 400 g, cabbage - 500 g, onions - 3 pc.кальмары свежемороженые (тушка, филе, щупальца) - 400 г fresh frozen squid (carcass, fillet, tentacles) - 400 g капуста белокочанная - 500 г cabbage - 500 g лук репчатый - 3 шт. onions - 3 pc. маргарин - 3 ст. margarine - 3 tablespoons. ложки spoon Кальмары разморозить в холодной воде. Calamari thawed in cold water. У тушек удалить остатки внутренностей и хитиновые пластинки. We remove the remains of carcasses and offal Chitin plates. Кальмар погрузить в горячую воду (температура 60-65°С), затем удалить кожицу (пленку), промыть в воде 2-3 раза. Kalmar immerse in hot water (temperature 60-65 ° C), then remove the skin (film), rinse in water 2-3 times. Капусту белокочанную нарезать соломкой, обжарить на маргарине, добавив обжаренный репчатый лук и специи. White cabbage cut into strips, fry in margarine, add fried onions and spices. За 3-4 минуты до готовности добавить нарезанные тонкой соломкой кальмары. 3-4 minutes until cooked, add sliced into fine strips squid. Посуду закрыть крышкой и довести до готовности. Dishes cover and cook until ready. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |