Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Fish in Batter Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: рыбные Recipes - Culinary Exclusive: Recipes appetizers: fish

Рыба в кляре Fish in Batter

1 кг филе рыбы (минтай, хек, горбуша и т. д.), 200 г майонеза, 4 яйца, 2 луковицы, соль, 4-5 ст. 1 kg fillet of fish (pollack, hake, salmon, etc.), 200 g of mayonnaise, 4 eggs, 2 onions, salt, 4-5 Art. ложек муки, растительное масло tablespoons of flour, vegetable oil

1 кг филе рыбы (минтай, хек, горбуша и т. д.) 1 kg fillet of fish (pollack, hake, salmon, etc.)
200 г майонеза 200 g mayonnaise
4 яйца 4 eggs
2 луковицы 2 onions
4-5 ст. 4.5 Art. ложек муки tablespoons flour
растительное масло oil
соль по вкусу salt to taste



Рыбу нарезать кусочками, слегка посолить The fish is cut by slices, lightly salted


Для кляра : взбить яйца, посолить, добавить майонез For the batter: Beat the eggs, salt, add mayonnaise


и мелко нарезанный лук. and chopped onion.


Все перемешать, постепенно добавляя муку. All stir, gradually adding flour. По густоте кляр должен получиться, как тесто на оладьи. As the density of batter should turn out like dough for pancakes. Затем обмакивая каждый кусок рыбы в тесте, обжаривать на сковороде в разогретом растительном масле. Then, dipping each piece of fish in the dough, fry in a pan of hot vegetable oil.




Масло в сковороду добавлять так, чтобы кусочки были покрыты, и обжаривать с каждой стороны. Add oil in a frying pan so that the pieces were coated, and fry on each side.


Можно подавать как в горячем, так и в холодном виде. Serve as hot and cold.


Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты закусок: рыбные Section Recipes appetizers: fish Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Кляр для рыбы||Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact