News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Рыба в кляре Fish in Batter1 кг филе рыбы (минтай, хек, горбуша и т. д.), 200 г майонеза, 4 яйца, 2 луковицы, соль, 4-5 ст. 1 kg fillet of fish (pollack, hake, salmon, etc.), 200 g of mayonnaise, 4 eggs, 2 onions, salt, 4-5 Art. ложек муки, растительное масло tablespoons of flour, vegetable oil1 кг филе рыбы (минтай, хек, горбуша и т. д.) 1 kg fillet of fish (pollack, hake, salmon, etc.) 200 г майонеза 200 g mayonnaise 4 яйца 4 eggs 2 луковицы 2 onions 4-5 ст. 4.5 Art. ложек муки tablespoons flour растительное масло oil соль по вкусу salt to taste Рыбу нарезать кусочками, слегка посолить The fish is cut by slices, lightly salted Для кляра : взбить яйца, посолить, добавить майонез For the batter: Beat the eggs, salt, add mayonnaise и мелко нарезанный лук. and chopped onion. Все перемешать, постепенно добавляя муку. All stir, gradually adding flour. По густоте кляр должен получиться, как тесто на оладьи. As the density of batter should turn out like dough for pancakes. Затем обмакивая каждый кусок рыбы в тесте, обжаривать на сковороде в разогретом растительном масле. Then, dipping each piece of fish in the dough, fry in a pan of hot vegetable oil. Масло в сковороду добавлять так, чтобы кусочки были покрыты, и обжаривать с каждой стороны. Add oil in a frying pan so that the pieces were coated, and fry on each side. Можно подавать как в горячем, так и в холодном виде. Serve as hot and cold. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Кляр для рыбы||Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода. Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |