News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Морковные оладьи Carrot frittersНа 4 порции : 1 кг моркови, 1 луковица, 4 яйца, 1 упаковка йогурта, 50 г муки, 50 г манной крупы, 100 г тертого сыра гауда. For 4 servings: 1 kg carrots, 1 onion, 4 eggs, 1 carton of yogurt, 50 g of flour, 50 g semolina, 100 grams of grated Gouda cheese.1 кг моркови 1 kg carrots 1 луковица 1 onion 4 яйца 4 eggs 1 упаковка йогурта 1 package yogurt 50 г муки 50 g flour 50 г манной крупы 50 g semolina 100 г тертого сыра гауда 100 g grated Gouda cheese 2-3 ст. 2-3 tbsp. ложки лимонного сока lemon juice 1 ч. ложка сахара 1 tsp sugar 1 ст. 1 tbsp. ложка растительного масла tablespoon vegetable oil кресс-салат watercress соль, перец salt pepper 500 г моркови натереть на терке. 500 g carrots grate. Лук почистить, нарезать. Onion clean, chop. Тертую морковь, лук, яйцо, йогурт, муку, манную крупу, сыр смешать, смесь посолить. Grated carrots, onion, egg, yogurt, flour, semolina, cheese blend, a mixture of salt. Дать постоять 10 мин. Writing stand 10 minutes. Оставшуюся морковь нарезать маленькими кубиками. Remaining carrots cut into small cubes. Полить маслом и лимонным соком, посолить, поперчить. Serve with butter and lemon juice, salt and pepper. Сделать из морковной смеси 12-16 оладий и обжарить их в горячем масле с обеих сторон. Make a 12-16 mixture of carrot fritters and fry them in hot oil on both sides. Подать на стол с салатом из моркови и зеленью кресс-салата. Submit to the table with a salad of carrots and green watercress. В тесто для оладий можно также добавлять тертый картофель. In the dough fritters, you can also add grated potatoes. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |