Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Fried pies Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты пиццы, пирогов, пышек Recipes - Culinary Exclusive: Recipes pizza, pies, Crumpet

Жареные пирожки Fried pies

0,5 л кефира, 2 яйца, 2 ст. 0.5 liters of yoghurt, 2 eggs, 2 tbsp. ложки растительного масла, 0,5 ч. ложки соды, 1 ст. tablespoons vegetable oil, 0.5 teaspoons of baking soda, 1 tbsp. ложка сахара, 1 ч. ложка соли без верха, мука. teaspoon sugar, 1 tsp salt without the top, and flour.

0,5 л кефира 0,5 l kefir
2 яйца 2 eggs
2 ст. 2 tbsp. ложки растительного масла tablespoons vegetable oil
0,5 ч. ложки соды 0.5 teaspoons of baking soda
1 ст. 1 tbsp. ложка сахара teaspoon sugar
1 ч. ложка соли без верха 1 tsp salt topless
мука flour

Все перемешать, добавить муки. Mix everything, add the flour. Муку добавлять до тех пор, пока тесто не перестанет липнуть к рукам. Add to flour until dough no longer sticks to hands. Но не переусердствуйте, из слишком крутого теста пирожки получатся жесткими или не пропекутся. But do not overdo it, from the very stiff dough patties are obtained rigid or not propekutsya.

Начинка для таких пирожков может быть самая разная. Filling for these pies may be most different. Например, рис с рублеными яйцами, обжаренный мясной фарш с рисом, тушеная капуста, картофельное пюре с измельченным обжаренным луком, яблоки. For example, rice with chopped eggs, fried minced meat with rice, braised cabbage, mashed potatoes with shredded fried onions and apples.

Жарить пирожки в растительном масле. Fry patties in vegetable oil. Пирожки делать маленькие, так как при жарке они сильно увеличиваются в объеме. Pies do little, as when frying, they are strongly increased in volume. Пирожков получается много. Pirojkov get a lot. Растительного масла в сковороду наливайте побольше, чтобы пирожки почти полностью были погружены в разогретое масло. Vegetable oil in a frying pan, pour a little better and pies were almost completely submerged in warmed oil. Пирожки жарятся очень быстро, поэтому не упустите момент, когда пирожок нужно будет перевернуть на другой бок. Pies are fried very quickly, so do not miss the moment when the cake will need to turn to the other side.

Если будете готовить пирожки со сладкой начинкой, положите в тесто 1,5 ст. If you cook cakes with sweet filling, put the dough 1,5 st. ложки сахарного песка, а соли поменьше, примерно 0,5 ч. ложки. spoons of sugar and less salt, about 0.5 hours a spoon.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты пиццы, пирогов, пышек Section Recipes pizza, pies, Crumpet Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Fried pies|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact