Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Borsch "Antonovich" Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: борщи Recipes - culinary Exclusive: Recipes of the first dishes: borscht

Борщ «Антонович» Borsch "Antonovich"

0,5 кг говядины, 200 г капусты, 2 небольшие свеклы, 3 помидора (можно заменить 1 ст. ложкой томатной пасты). 0,5 kg of beef, 200 g of cabbage, 2 small beets, 3 tomatoes (can substitute 1 tbsp. Spoonful of tomato paste).

0,5 кг говядины 0,5 kg of beef
200 г капусты 200 g cabbage
2 небольшие свеклы 2 small beets
3 помидора (можно заменить 1 ст. ложкой томатной пасты) 3 tomatoes (can substitute 1 tbsp. Spoonful of tomato paste)
1 сладкий перец 1 sweet pepper
1 морковка 1 carrot
1 ст. 1 tbsp. ложка растительного масла tablespoon vegetable oil
3 яблока кислых сортов (лучше антоновку) 3 apples sour cherries (preferably Antonovka)
зелень greens
соль, сахар salt, sugar

Из говядины сварить бульон. Beef broth to cook. Затем натереть на крупной терке свеклу, яблоки, порезать кусочками помидоры и потушить на растительном масле. Then grate the beets, apples, cut slices of tomatoes and stew on vegetable oil.
Когда мясо сварится, в бульон добавить нашинкованную капусту, сладкий перец, порезанный соломкой, и морковь, натертую на терке. When the meat cook in the broth, add shredded cabbage, sweet pepper, cut into strips, and carrot, grated. Затем борщ посолить и добавить сахар. Then the soup with salt and add sugar. Проверить, если капуста почти готова, положить в кастрюлю тушеные свеклу с яблоками и помидоры, заправить зеленью, подержать на огне еще несколько минут и снять с огня. Check if the cabbage is almost ready, put in a pan roasted beets with apples and tomatoes, season with herbs, Stir for a few more minutes and remove from heat.

Борщ будет еще вкуснее и ароматнее, если перед подачей на стол, дать ему настояться примерно 30 минут. Borsch will be even tastier and more fragrant if before serving, give it to steep for about 30 minutes.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты первых блюд: борщи Section Recipes First dishes: borscht Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact