Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Holiday halophyte Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: солянки Recipes - Culinary Exclusive: Recipes Appetizer: Salsola

Праздничная солянка Holiday halophyte

Суповой набор - 400 г, 100-150 г соленых грибов, 2-3 соленых огурца, 3 луковицы, 2 ст. Soup mix - 400 g, 100-150 g pickled mushrooms, 2-3 pickled cucumbers, 3 onions, 2 tablespoons. ложки томатной пасты, 100-150 г вареной колбасы. tablespoons of tomato paste, 100-150 g of cooked sausage.

400 г супового набора 400 g soup mix
100-150 г соленых грибов 100-150 g pickled mushrooms
2-3 соленых огурца 2.3 pickles
3 луковицы 3 onions
2 ст. 2 tbsp. ложки томатной пасты tablespoons tomato paste
100-150 г вареной колбасы 100-150 g of cooked sausages
100-150 г полукопченой колбасы 100-150 g smoked sausages
2-3 зубчика чеснока 2.3 cloves of garlic
лаврушка, перец душистый Lavrushka, Allspice
1 бульонный кубик (куриный) 1 stock cubes (chicken)
растительное масло oil

Суповой набор промыть, сложить в кастрюлю (примерно на 4 л), залить водой и варить 2 часа. Soup mix wash, lay down in the pan (about 4 liters), add water and cook for 2 hours. В это время подготовить все остальное. At this time, prepare the rest. Мелко порезать соленые грибы и обжарить на растительном масле без запаха. Finely slice pickled mushrooms and fry in vegetable oil without the smell. Сложить в отдельную кастрюлю. Fold into a separate saucepan. Огурцы порезать соломкой или потереть на крупной терке. Cucumbers cut straw or rub on a coarse grater. Обжарить в растительном масле и положить к грибам. Fry in vegetable oil and put the fungi. Репчатый лук мелко порезать и обжарить на растительном масле с томатной пастой. Finely cut onions and fry in vegetable oil with tomato paste. Положить к грибам с огурцами. Add to mushrooms with cucumbers. Заправка готова. Filling is ready.
Вынуть из бульона суповой набор. Remove from broth soup mix. Срезать мясо с костей и положить в бульон, добавить заправку и дать покипеть 15-20 минут. Cut off the meat from the bones and put in the broth, add the filling and give pokipet 15-20 minutes. Затем добавить туда полукопченую или вареную колбасу, порезанную соломкой, лаврушку, кубик, перец и дать покипеть еще 5 минут. Then add there smoked or cooked sausage, cut into julienne, Lavrushka, cube, pepper and give pokipet another 5 minutes. Добавить измельченный чеснок, соль, если нужно, и снять с огня. Add chopped garlic, salt, if necessary, and remove from heat.

Совет: добавить в солянку пол-лимона, порезанного тонкими полукольцами, это придает блюду более пикантный вкус, а также положить в каждую тарелку по 3-4 маслины и зелень. Tip: add to soup half lemon, sliced thin half-rings, it gives the dish more spicy taste, and to put in each dish for 3-4 black olives and greens.

Будьте осторожны с солью. Be careful with the salt. Огурцы, грибы и бульонный кубик уже соленые, поэтому обязательно пробуйте, прежде чем добавить соль. Cucumbers, mushrooms and stock cubes have already salted, so be sure to try before you add salt.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты первых блюд: солянки Section Recipes Appetizer: Salsola


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact