News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Блинчики с овощами и ветчиной Pancakes with vegetables and hamНа 4 порции : 150 г шампиньонов, 300 г замороженного шпината, 1/2 пучка зеленого лука, 120 г сливочного масла или маргарина. For 4 servings: 150 grams mushrooms, 300 g frozen spinach, 1 / 2 bunch green onions, 120 g butter or margarine.150 г шампиньонов 150 g mushrooms 300 г замороженного шпината 300 g frozen spinach 1/2 пучка зеленого лука 1 / 2 bunch green onions 120 г сливочного масла или маргарина 120 g butter or margarine 3 яйца 3 eggs 250 мл молока 250 ml milk 150 г муки 150 g flour 2 ст. 2 tbsp. ложки кедровых орешков tablespoons pine nuts 200 г сметаны 200 g sour cream 8 ломтиков вареной ветчины 8 slices cooked ham молотый черный перец, соль ground black pepper, salt Шпинат разморозить. Spinach thawed. Грибы почистить и нарезать ломтиками, лук очистить и порубить. Mushrooms, cleaned and cut into slices, peel and chop onion. То и другое обжарить в 20 г сливочного масла. Both fry in 20 g of butter. Добавить шпинат и накрыть крышкой. Add spinach and cover with a lid. Тем временем растопить 50 г сливочного масла. Meanwhile, melt 50 g butter. Взбить яйца, молоко, муку, добавив соль, и, помешивая, влить растопленное масло. Beat the eggs, milk, flour, adding salt and, stirring, pour the melted butter. В 50 г сливочного масла испечь 8 тонких блинчиков. In 50 g of butter to bake 8 thin pancakes. Намазать блинчики сметаной и положить на каждый по ломтику ветчины. Spread pancakes with sour cream and put on each a slice of ham. Овощи приправить специями и выложить на блинчики. Vegetables season with spices and put on pancakes. Сложить блинчики треугольниками. Fold crepes triangles. Посыпать орешками. Sprinkle with nuts. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |