Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Fish in the marinade Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: рыбные Recipes - Culinary Exclusive: Recipes appetizers: fish

Рыба под маринадом Fish in the marinade

1,5 кг рыбы (подойдет судак, хек, минтай, лимонелла, пикша), 4 средние морковки, 4 луковицы, корень петрушки, 6 ст. 1,5 kg of fish (ideal perch, hake, pollack, limonella, haddock), 4 medium carrots, 4 onions, parsley root, 6 tablespoons. ложек томатного пюре. spoons of tomato puree.

1,5 кг рыбы (подойдет судак, хек, минтай, лимонелла, пикша) 1,5 kg of fish (ideal perch, hake, pollack, limonella, haddock)
4 средние морковки 4 medium carrots
4 луковицы 4 onions
корень петрушки parsley root
6 ст. 6 tablespoons. ложек томатного пюре tablespoons tomato puree
3 ст. 3 tbsp. ложки растительного масла tablespoons vegetable oil
2 ст. 2 tbsp. ложки 9%-ного уксуса spoons 9% vinegar
1 ст. 1 tbsp. ложка сахара teaspoon sugar
10 горошин черного перца 10 peas black pepper
4 лавровых листа 4 bay leaves
2-3 гвоздики 2.3 cloves
соль по вкусу salt to taste

Рыбу разделать на филе, разрезать на кусочки по 3-4 см толщиной. To cut fish into fillets, cut into pieces of 3-4 cm thick. Замочить в молоке. Soak in milk. Посыпать солью, перцем, обвалять в муке, пожарить на сковороде в хорошо разогретом масле. Sprinkle with salt, pepper, roll in flour, fry in a pan in a well-heated oil. Пожарить быстро, до золотистой корочки. Fry quickly until golden brown.

Морковь натереть на крупной терке, лук и коренья порезать тонко, Спассировать отдельно каждый овощ, раскладывая на сковороде тонким слоем. Carrots grate, onion and finely cut roots, Spassirovat each vegetable separately, laying in a pan with a thin layer. Следить, чтобы овощи не подрумянивались. See to it that vegetables do not flush. Соединить все вместе, положить томат, уксус, рыбный бульон, сахар, специи, посолить и прокипятить несколько минут. Mix all together, put tomato, vinegar, fish broth, sugar, spices, salt and boil for several minutes. В конце варки специи нужно убрать. At the end of cooking spices need to be removed. Охладить рыбу и залить ее остывшим маринадом. Refrigerate the fish and pour it ostyvshim marinade.

Готовую рыбу убрать на 15 минут в холодильник. Prepare fish away for 15 minutes in the refrigerator. Она пропитается маринадом, приобретет аромат и станет очень сочной. She soak marinade, acquire flavor and become very juicy. Если не любите пряное и острое, количество специй и уксуса можно сократить. If you do not like spicy and sharp, the amount of spices and vinegar can be reduced.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты закусок: рыбные Section Recipes appetizers: fish Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact