News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Грибная икра Mushroom caviarНа 40 г сушеных или 300 г свежих грибов необходимо... At 40 g dried or 300 g of fresh mushrooms should be ...На 40 г сушеных или 300 г свежих грибов: 2-3 луковицы, 1/2 чайной ложки сахарного песка, уксус по вкусу, 2 ст. At 40 g dried or 300 g fresh mushrooms: 2-3 onions, 1 / 2 teaspoon sugar, vinegar to taste, 2 tbsp. ложки растительного масла, соль и зелень петрушки. tablespoons vegetable oil, salt and parsley. Сушеные или свежие грибы отварить, отжать, измельчить, чтобы получилась кашица. Dried or fresh mushrooms, boil, squeeze, crush, turned to mush. Мелко нарезать репчатый лук, положить его в грибы, добавить растительное масло, уксус, с растворенным в нем сахаром, и все перемешать. Finely chop onion, put it in the mushrooms, add vegetable oil, vinegar, with sugar dissolved in it, and mix. Подавать икру, украсив зеленью петрушки. Serve the caviar, garnish parsley. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |