Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты диетических и постных блюд Recipes - Culinary Exclusive: Recipes dietary and vegetable dishes

Грибная икра Mushroom caviar

На 40 г сушеных или 300 г свежих грибов необходимо... At 40 g dried or 300 g of fresh mushrooms should be ...

На 40 г сушеных или 300 г свежих грибов: 2-3 луковицы, 1/2 чайной ложки сахарного песка, уксус по вкусу, 2 ст. At 40 g dried or 300 g fresh mushrooms: 2-3 onions, 1 / 2 teaspoon sugar, vinegar to taste, 2 tbsp. ложки растительного масла, соль и зелень петрушки. tablespoons vegetable oil, salt and parsley.

Сушеные или свежие грибы отварить, отжать, измельчить, чтобы получилась кашица. Dried or fresh mushrooms, boil, squeeze, crush, turned to mush. Мелко нарезать репчатый лук, положить его в грибы, добавить растительное масло, уксус, с растворенным в нем сахаром, и все перемешать. Finely chop onion, put it in the mushrooms, add vegetable oil, vinegar, with sugar dissolved in it, and mix. Подавать икру, украсив зеленью петрушки. Serve the caviar, garnish parsley.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты диетических и постных блюд Section Recipes dietary and vegetable dishes Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact