News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Капустный салат Cabbage Salad500 г капусты, 2 моркови, 1 большой огурец, 1 яблоко, 1 ч. ложка яблочного уксуса, соль, сахар, растительное масло. 500 g cabbage, 2 carrots, 1 large cucumber, 1 apple, 1 tsp cider vinegar, salt, sugar, vegetable oil.500 г капусты 500 g cabbage 2 моркови 2 carrots 1 большой огурец 1 large cucumber 1 яблоко 1 apple 1 ч. ложка яблочного уксуса 1 tsp cider vinegar соль, сахар salt, sugar растительное масло oil Свежую капусту мелко нашинковать, посолить, добавить сахар и отжать руками. Fresh cabbage, finely chop, add salt, add sugar and squeeze hands. Добавить яблочный уксус и дать настояться. Add apple cider vinegar and let it brew. В другую миску натереть на крупной терке огурец и очищенное яблоко, на мелкой терке морковь. In another bowl grate cucumber and peeled apples, carrots on a fine grater. Затем все смешать с капустой и заправить растительным маслом (или майонезом по вкусу). Then, all mixed with cabbage and fill with vegetable oil (or mayonnaise to taste). Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |