Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Easter Kulich-2 Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты к Пасхе Recipes - culinary Exclusive: Recipes for Easter

Кулич пасхальный-2 Easter Kulich-2

На 15 порций : З кг муки, 0,8 кг сливочного масла,1 кг сахара, 20 желтков от яиц, 1,5 л молока, 120 г дрожжей, 200 г изюма. At 15 servings: W kg flour, 0.8 kg of butter, 1 kg of sugar, 20 egg yolks from the eggs, 1.5 liters of milk, 120 g of yeast, 200 g of raisins.

З кг муки W kg flour
0,8 кг сливочного масла 0.8 kg butter
1 кг сахара 1 kg of sugar
20 желтков от яиц 20 yolks of eggs
1,5 л молока 1,5 l milk
120 г дрожжей 120 g of yeast
200 г изюма 200 g raisins
ванилин или цедра лимона vanilla or lemon peel
50 г коньяка 50 grams of cognac
2 ст. 2 tbsp. ложки манки spoons semolina

Развести дрожжи в 1 стакане теплой воды, добавить 1-2 ложки муки, поставить в теплое место на 20 мин. Dilute yeast in 1 cup warm water, add 1.2 tablespoons of flour, put in a warm place for 20 minutes. в миске. in a bowl. В большую миску просеять муку, взбить желтки с сахаром, добавить туда 50 г коньяка с ванилином, молоко, подошедшие дрожжи. In a large bowl sift the flour, beat egg yolks with sugar, add 50 grams of cognac go with vanilla, milk, yeast coming up. Жидкую массу влить в муку и месить минут 15. Liquid mass poured in the flour and knead for about 15 minutes. Понемногу вливать растопленное масло, вымытый и просушенный изюм, цедру. Gradually pour the melted butter, washed and dried raisins, zest. Месить не менее 40 мин. Knead at least 40 minutes. (готовность определяется так: если тесто "пищит" и изюм выскакивает из теста, то готово). (readiness is defined as: if the dough "beep" and raisin comes out of the test, it is ready). Все накрыть полотенцем, поставить в теплое место и ждать, пока подойдет. All covered with a towel, put in a warm place and wait until they fit. Когда тесто подойдет, выкладывать в форму, предварительно смазанную подсолнечным маслом и обсыпанную манкой. When the dough fit, spread in the form of pre-greased with sunflower oil and sprinkled decoy. Выпекать. Bake. Остужать на боку. Cooled on its side. Когда все выпечено и остыло, приготовить глазурь : 1 белок взбить с 1 стаканом сахара, намазать верхушки куличей, обсыпать цветной крупой. When all the baked and cooled, prepare the glaze: 1 white beaten with 1 cup of sugar, spread butter on top of pie and sprinkle colored grains.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты к Пасхе Section Recipes for Easter Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact