Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Rum baba Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты к Пасхе Recipes - culinary Exclusive: Recipes for Easter

Ромовая баба Rum baba

На 16 порций : 250 г сливочного масла или маргарина, 200 г сахара, 4 яйца, 1 пакетик ванильного сахара, тертая цедра от 1 натурального лимона, 1 щепотка соли. At 16 servings: 250 g butter or margarine, 200 g sugar, 4 eggs, 1 sachet vanilla sugar, grated zest of 1 natural lemon, 1 pinch of salt.

250 г сливочного масла или маргарина 250 g butter or margarine
200 г сахара 200 g sugar
4 яйца 4 eggs
1 пакетик ванильного сахара 1 vanilla sugar
тертая цедра от 1 натурального лимона Grated zest of 1 lemon natural
1 щепотка соли 1 pinch of salt
500 г муки 500 g flour
1 пакетик разрыхлителя для теста 1 package of baking powder to the test
200 г изюма без косточек 200 g seedless raisins
2-3 ст. 2-3 tbsp. ложки молока tablespoons milk
сахарная пудра для посыпки powdered sugar for sprinkling

Размягченный жир растереть в пену, постепенно добавляя сахар, затем вмешать яйца, ванильный сахар, лимонную цедру и соль. Softened fat rubbed into the froth, gradually adding sugar, then Stir eggs, vanilla sugar, lemon zest and salt. Муку перемешать с разрыхлителем и изюмом, добавляя его по ложке, при необходимости можно добавить немного молока. Mix flour with baking powder and raisins, adding it to substrate, if necessary, you can add a little milk. Тесто должно с трудом спадать с ложки. The dough should be hard to drop from a spoon. Тестом заполнить смазанную жиром и обсыпанную панировочными сухарями форму. The test to fill in a greased and sprinkled breadcrumbs form. Поставить в предварительно нагретую до 175°С духовку и выпекать в течение 60 мин. Put in preheated to 175 ° C oven and bake for 60 minutes. Пирог немного остудить, затем осторожно, опрокинув форму, выложить на кухонную решетку. A cake to cool slightly, then carefully, tipping form, lay out on the kitchen grate. Перед подачей к столу посыпать сахарной пудрой. Before and sprinkled with powdered sugar.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты к Пасхе Section Recipes for Easter Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact