Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Larks dough Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты к Пасхе Recipes - culinary Exclusive: Recipes for Easter

Жаворонки из теста Larks dough

Для теста : 1 кг муки, 30 г дрожжей, 125-130 г сливочного масла, 1/2 стакана сахара, 1 стакан молока или воды, 1 яйцо. For the dough: 1 kg flour, 30 g yeast, 125-130 g butter, 1 / 2 cup sugar, 1 cup milk or water, 1 egg.

1 кг муки 1 kg of flour
30 г дрожжей 30 g of yeast
125-130 г сливочного масла 125-130 g butter
1/2 стакана сахара 1 / 2 cup sugar
1 стакан молока или воды 1 cup milk or water
1 яйцо 1 egg
1/3 стакана изюма 1 / 3 cup raisins
соль по вкусу salt to taste

Жаворонки - обрядовые булочки из сдобного, упругого теста. Riser - ceremonial rolls of biscuit, elastic dough. Замесить тесто, поставить в теплое место и дать ему выбродить. Knead the dough in a warm place and give him vybrodit. Раскатать батончик из теста и нарезать его на куски весом по 100 г. Раскатать из них жгуты, завязать узлом, вылепить головку, придав тесту соответствующую форму. Roll bar of dough and cut it into pieces weighing 100 g. Roll out of these harnesses, tie in a knot, crown mold, giving the test request form. Воткнуть изюминки - глаза. Stick raisins - eyes. Слегка приплюснуть изделия. Slightly flatten the product. На одном из концов узла сделать надрезы ножом - перышки. At one end of the site to make incisions with a knife - feathers. Смазать яйцом и выпекать в духовке. Lubricate egg and bake in the oven.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты к Пасхе Section Recipes for Easter Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact