News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Жаворонки из теста Larks doughДля теста : 1 кг муки, 30 г дрожжей, 125-130 г сливочного масла, 1/2 стакана сахара, 1 стакан молока или воды, 1 яйцо. For the dough: 1 kg flour, 30 g yeast, 125-130 g butter, 1 / 2 cup sugar, 1 cup milk or water, 1 egg.1 кг муки 1 kg of flour 30 г дрожжей 30 g of yeast 125-130 г сливочного масла 125-130 g butter 1/2 стакана сахара 1 / 2 cup sugar 1 стакан молока или воды 1 cup milk or water 1 яйцо 1 egg 1/3 стакана изюма 1 / 3 cup raisins соль по вкусу salt to taste Жаворонки - обрядовые булочки из сдобного, упругого теста. Riser - ceremonial rolls of biscuit, elastic dough. Замесить тесто, поставить в теплое место и дать ему выбродить. Knead the dough in a warm place and give him vybrodit. Раскатать батончик из теста и нарезать его на куски весом по 100 г. Раскатать из них жгуты, завязать узлом, вылепить головку, придав тесту соответствующую форму. Roll bar of dough and cut it into pieces weighing 100 g. Roll out of these harnesses, tie in a knot, crown mold, giving the test request form. Воткнуть изюминки - глаза. Stick raisins - eyes. Слегка приплюснуть изделия. Slightly flatten the product. На одном из концов узла сделать надрезы ножом - перышки. At one end of the site to make incisions with a knife - feathers. Смазать яйцом и выпекать в духовке. Lubricate egg and bake in the oven. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |