News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Пасхальный зайчик Easter bunnyНа 6 зайцев : 1 упаковка готового дрожжевого слоеного теста, 25 г масла или маргарина, 1 ст. At the 6 birds with one stone: 1 package ready-leavened puff pastry, 25 g butter or margarine, 1 tbsp. ложка сахара, 12 изюминок. spoonful of sugar, 12 raisins.На 6 зайцев At the 6 rabbits 1 упаковка готового дрожжевого слоеного теста 1 package ready-leavened puff pastry 25 г масла или маргарина 25 g butter or margarine 1 ст. 1 tbsp. ложка сахара teaspoon sugar 12 изюминок 12 raisins 6 яиц (сварить вкрутую) 6 eggs (cook hard-boiled) 1 яйцо (взбить) 1 egg (beat) Тесто разделить на 6 кусочков. The dough is divided into 6 pieces. Из каждого кусочка вылепить пасхального зайца. From each piece mold of the Easter hare. Для глазок вдавить в тесто 2 изюминки. For eye going into the Test 2 raisins. В животик зайца вдавить яйцо и закрепить его так, чтобы зайчик обхватил яйцо передними лапками. In the belly press in a rabbit egg and fix it so that the rabbit egg cupped front paws. Положить зайцев на противень и, накрыв влажным полотенцем, оставить подниматься в теплом месте на 15 мин. Place on a baking rabbits and covered with a damp towel and leave to rise in a warm place for 15 minutes. Духовку разогреть, смазать зайчиков яйцом, выпекать в духовке около получаса. Oven to heat, grease bunnies egg, bake in the oven for about an hour. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |