Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Salad Fine Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: из птицы Recipes - culinary Exclusive: salad recipes: poultry

Салат "Нежный" Salad Fine

Мясо куриное - 300 г, грибы вешенки - 300 г, репчатый лук - 1 большая или 2 средние луковицы, Meat chicken - 300 g, oyster mushrooms - 300 g, onions - 1 large or 2 medium onions,

мясо куриное - 300 г Chicken meat - 300 g
грибы вешенки - 300 г oyster mushrooms - 300 g
репчатый лук - 1 большая или 2 средние луковицы Onions - 1 large or 2 medium onions
4 яйца 4 eggs
сыр твердый - 100 г cheese - 100 g
майонез - 50-60 г mayonnaise - 50-60 g
зелень greens

Мясо отварить, остудить, грибы порезать и поджарить с репчатым луком, также охладить, сварить яйца вкрутую (остудить в холодной воде), натереть сыр, мелко порубить зелень. Meat broth, cool, slice mushrooms and fry with onions, and refrigerate, cook hard-boiled eggs (cool in cold water), grate cheese, finely chopped greens.

В порционный салатник выкладываем 1-й слой - порезанную 1/4 часть мяса, предварительно смешав ее с майонезом, вторым слоем кладутся 2 ст. In the a la carte salad bowl Put the 1-st layer - chopped 1 / 4 of meat, pre-mix it with mayonnaise, the second layer is put 2 tbsp. ложки поджаренных грибов с луком и промазываются слегка майонезом, затем натертое на крупной терке (или мелко порезанное) крутое яйцо, также промазать майонезом. spoon the roasted mushrooms with onions and promazyvayut little mayonnaise, then gall on a coarse grater (or chopped), a hard-boiled egg, mayonnaise and fluff. Наконец, все посыпать тертым сыром и посыпать зеленью. Finally, all sprinkled with grated cheese and sprinkle with herbs.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты салатов: из птицы Section salads recipes: poultry Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact