News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Салат "Нежный" Salad FineМясо куриное - 300 г, грибы вешенки - 300 г, репчатый лук - 1 большая или 2 средние луковицы, Meat chicken - 300 g, oyster mushrooms - 300 g, onions - 1 large or 2 medium onions,мясо куриное - 300 г Chicken meat - 300 g грибы вешенки - 300 г oyster mushrooms - 300 g репчатый лук - 1 большая или 2 средние луковицы Onions - 1 large or 2 medium onions 4 яйца 4 eggs сыр твердый - 100 г cheese - 100 g майонез - 50-60 г mayonnaise - 50-60 g зелень greens Мясо отварить, остудить, грибы порезать и поджарить с репчатым луком, также охладить, сварить яйца вкрутую (остудить в холодной воде), натереть сыр, мелко порубить зелень. Meat broth, cool, slice mushrooms and fry with onions, and refrigerate, cook hard-boiled eggs (cool in cold water), grate cheese, finely chopped greens. В порционный салатник выкладываем 1-й слой - порезанную 1/4 часть мяса, предварительно смешав ее с майонезом, вторым слоем кладутся 2 ст. In the a la carte salad bowl Put the 1-st layer - chopped 1 / 4 of meat, pre-mix it with mayonnaise, the second layer is put 2 tbsp. ложки поджаренных грибов с луком и промазываются слегка майонезом, затем натертое на крупной терке (или мелко порезанное) крутое яйцо, также промазать майонезом. spoon the roasted mushrooms with onions and promazyvayut little mayonnaise, then gall on a coarse grater (or chopped), a hard-boiled egg, mayonnaise and fluff. Наконец, все посыпать тертым сыром и посыпать зеленью. Finally, all sprinkled with grated cheese and sprinkle with herbs. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |