News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Рыба соленая Salted fishРассол: на 1 л воды 7 ст. Brine: 1 liter of water 7, Art. ложек соли с небольшой горкой, лавровый лист - 5-7 шт., перец горошком - 2 щепотки. spoons of salt with a small hill, bay leaf - 5-7 pc., bell pepper - 2 pinches.свежая скумбрия или селедка fresh mackerel or herring 1 л воды 1 liter of water 7 ст. 7, Art. ложек соли с небольшой горкой spoons of salt with a small mound лавровый лист - 5-7 шт. bay leaf - 5-7 pc. перец горошком - 2 щепотки bell pepper - 2 pinches Приготовить рассол, смешав воду с солью и добавив специи. Prepare brine by mixing water with salt and add spices. Рыбу залить рассолом, закрыть крышкой - и в холодильник. Fish pour the brine, cover - and in the refrigerator. Рыба готова к употреблению через 3 дня. Fish ready to eat in 3 days. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |