News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Салат праздничный Festive Salad3 тушки отварных кальмаров, 200 г свежих (можно замороженных) белых грибов, 2 луковицы, 2 ст. 3 carcasses boiled squid, 200 g of fresh (can be frozen) white mushrooms, 2 onions, 2 tablespoons. ложки растительного масла. tablespoons vegetable oil.3 тушки отварных кальмаров 3 carcass boiled squid 200 г свежих (можно замороженных) белых грибов 200 g of fresh (can be frozen) white mushrooms 2 луковицы 2 onions 2 ст. 2 tbsp. ложки растительного масла tablespoons vegetable oil 2 зубчика чеснока 2 cloves garlic соль salt 2 ст. 2 tbsp. ложки майонеза tablespoons mayonnaise Кальмары порезать соломкой, слегка обжарить. Squid cut straws, lightly fry. Грибы и лук порезать, обжарить до готовности, охладить. Mushrooms and onions, fry until done, cool. Добавить растертый чеснок, полить майонезом, перемешать. Add pounded garlic, pour the mayonnaise, mix well. Выложить горкой в салатник. Put a mound of salad bowl. Украсить зеленью и долькой лимона. Garnish with greens and a slice of lemon. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |