News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
«Селедка по-царски» "Herring regally"2 большие селедки (разделать на филе), 2 больших яблока (желательно антоновки), 2 ст. 2 large herring (to cut into fillets), 2 large apples (preferably Antonovka), 2 tbsp. ложки молотого миндаля, по 1 ст. tablespoons ground almonds, and 1 st. ложке майонеза, сметаны, кефира и кетчупа. spoonful of mayonnaise, sour cream, yogurt and ketchup.2 большие селедки (разделать на филе) 2 large herring (to cut into fillets) 2 больших яблока (желательно антоновки) 2 large apples (preferably Antonovka) 2 ст. 2 tbsp. ложки молотого миндаля tablespoons ground almonds по 1 ст. to 1 tbsp. ложке майонеза, сметаны, кефира и кетчупа spoonful of mayonnaise, sour cream, yogurt and ketchup Если сельдь соленая, можно вымочить в молоке, а потом промыть в воде. If salt herring, you can soak in the milk, then rinse with water. Филе селедки нарезать дольками, выложить в один слой в селедочницу. Herring fillets cut into slices, lay in one layer in seledochnitsu. Натереть яблоки без кожицы, смешать с миндалем и полить селедку этим пюре. Grate the apples without the skin, mixed with almonds and pour over herring this puree. Затем залить сверху смесью из сметаны, кефира, майонеза и кетчупа. Then pour on top with a mixture of sour cream, yogurt, mayonnaise and ketchup. Дать настояться 20 минут и можно подавать к столу. Let it brew for 20 minutes and can be served to the table. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |