News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Яйца фаршированные Stuffed Eggs6 яиц, мясной паштет - 1 баночка (150 г), зелень - 1/2 пучка укропа, 1/2 пучка зеленого лука, 1/2 пучка петрушки. 6 eggs, meat pie - 1 jar (150 g), fresh herbs - 1 / 2 bunch dill, 1 / 2 bunch green onions, 1 / 2 bunch of parsley.6 яиц 6 eggs 150 г мясного паштета 150 g of meat pie 1/2 пучка укропа 1 / 2 bunch dill 1/2 пучка зеленого лука 1 / 2 bunch green onions 1/2 пучка петрушки 1 / 2 bunch of parsley 1/2 банки майонеза 1 / 2 jars of mayonnaise 1/2 банки зеленого горошка (маленькая) 1 / 2 cans of green peas (small) 1 небольшой красный болгарский 1 small red Bulgarian перец для украшения блюда pepper to decorate dishes Яйца отварить, охладить, очистить от скорлупы и разрезать вдоль. Boil eggs, cool, remove shell and cut lengthwise. Желтки вынуть и сложить в удобную для растирания посуду. Yolks remove and put in a convenient for grinding bowl. Добавить майонез и тщательно растереть - это есть основной ингредиент. Add mayonnaise and carefully grind - this is the main ingredient. Добавить по вкусу зелени - лук зеленый, петрушку, укроп, эстрагон, лук репчатый (сырой или пассерованный), сыр твердых сортов, натертый на мелкой терке; рыбу - селедку, консервированную (лосось, сайра, скумбрия, шпроты), горячего или холодного копчения ветчину, колбасу любую, шампиньоны свежие, соленые, маринованные, жареные. Add to taste green - green onions, parsley, dill, tarragon, onions (raw or passerovanny), hard cheese varieties, rubbed on a fine grater; fish - herring, canned food (salmon, Pacific saury, mackerel, sprat), hot or cold smoked ham, sausage, any, fresh mushrooms, salted, pickled, fried. Общий объем добавок должен быть меньше объема желтка. The total amount of additives should be less than the amount of yolk. Все добавки тщательно перемешать с желтком и майонезом, заполнить белки до объема целого яйца. All additives mixed thoroughly with the yolk and mayonnaise and fill the whites to a volume of whole egg. На тарелку уложить зеленые листья салата, на каждый листок дольку красного перца, срезанную поперек, а на нее установить фаршированное яйцо. On a plate put green lettuce leaves, each leaf lobule red pepper, cut across, and it set the stuffed egg. Сверху яйцо слегка полить майонезом. On top of the egg gently pour mayonnaise. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |