Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Potatoes, baked with spinach Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: овощные, грибные, фруктовые Recipes - culinary Exclusive: recipes main dishes: vegetables, mushroom, fruit

Картофель, запеченный со шпинатом Potatoes, baked with spinach

10 порций: 1 ст. 10 servings: 1 tbsp. ложка сливочного масла, 3 большие луковицы лука-шалота, 2 пачки (по 250 г каждая) замороженного шпината, 1/8 ч. ложки молотого мускатного ореха. tablespoon butter, 3 large onions shallots, 2 packs (250 g each) frozen spinach, 1 / 8 teaspoons of ground nutmeg.

1 ст. 1 tbsp. ложка сливочного масла tablespoon butter
3 большие луковицы лука-шалота 3 large onions shallots
2 пачки (по 250 г каждая) замороженного шпината 2 pack (250 g each) frozen spinach
1/8 ч. ложки молотого мускатного ореха 1 / 8 teaspoons of ground nutmeg
1/2 ч. ложки соли 1 / 2 tsp salt
1/2 ч. ложки крупномолотого черного перца 1 / 2 tsp black pepper krupnomolotogo
9 средних картофелин 9 medium potatoes
1 стакан тертого твердого сыра пармезан 1 cup shredded Parmesan cheese
1,5 стакана молока 1.5 cups milk
1 стакан сливок для взбивания 1 cup of cream for whipping
1 ст. 1 tbsp. ложка крахмала spoon starch

В сковороде распустить сливочное масло на среднем огне. In a frying pan to dissolve the butter over medium heat. Тонко порезать лук, обжарить в масле. Thinly slice onion and fry in oil. Шпинат разморозить, слить воду и отожать. Spinach thawed, drained the water and otozhat. Снять сковороду с огня, добавить шпинат, мускатный орех, по 1/4 чайной ложки соли и перца. Remove pan from heat, add spinach, nutmeg, and 1 / 4 teaspoon salt and pepper. Очистить картофель и нарезать ломтиками толщиной 1/2 см. Смазать маслом форму для запекания. Peel potatoes and cut into thick slices 1 / 2, see an oiled baking. Разложить картофель так, чтобы ломтики находили друг на друга. To spread out the potato so that the slices have found each other. Посыпать 1/3 частью сыра и выложить половину смеси со шпинатом. Sprinkle 1 / 3 of cheese and lay half of the mixture with spinach. Сделать несколько слоев, сверху посыпать сыром. Make several layers, sprinkle cheese. В миске венчиком взбить молоко, сливки, крахмал, 1/4 ч. ложки соли и 1/4 ч. ложки перца. In bowl, whisk beat milk, cream, starch, 1 / 4 teaspoons of salt and 1 / 4 teaspoons of pepper. Равномерно вылить смесь с молоком в форму с картофелем и шпинатом. Evenly pour the mixture with the milk in the form of potatoes and spinach. Накрыть форму крышкой и запекать 30 минут. Cover with lid and bake form 30 minutes. Снять крышку и запекать еще 1 час - до золотистой корочки. Remove cover and bake for another 1 hour - until golden brown.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты вторых блюд: овощные, грибные, фруктовые Section recipes main dishes: vegetables, mushroom, fruit Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact