Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Potato baskets with cheese Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: овощные, грибные, фруктовые Recipes - culinary Exclusive: recipes main dishes: vegetables, mushroom, fruit

Картофельные корзинки с сыром Potato baskets with cheese

20 корзинок: 1 большая головка чеснока, 1 ч. ложка растительного масла, 10 небольших картофелин, 1 ст. 20 baskets: 1 large head garlic, 1 tsp vegetable oil 10 small potatoes, 1 tbsp. ложка нарезанной зелени петрушки. tablespoon chopped parsley.

1 большая головка чеснока 1 large head garlic
1 ч. ложка растительного масла 1 tsp vegetable oil
10 небольших картофелин 10 small potatoes
1 ст. 1 tbsp. ложка нарезанной зелени петрушки tablespoon chopped parsley
1/2 ч. ложки соли 1 / 2 tsp salt
1/4 ч. ложки крупномолотого черного перца 1 / 4 teaspoons of black pepper krupnomolotogo
1/4 стакана и 2 ч. ложки тертого твердого сыра пармезан 1 / 4 cup and 2 tsp grated Parmesan cheese
1/2 стакана жирных сливок 1 / 2 cup heavy cream

Чесночную головку очистить от шелухи, но оставить целой. Garlic head clear from the husk, but leave whole. Срезать жесткий стебель. Cut off the tough stem. Положить на фольгу и сбрызнуть растительным маслом. Put on foil and sprinkle with vegetable oil. Аккуратно завернуть в фольгу так, чтобы шов был сверху и масло не пролилось. Carefully wrapped in aluminum foil so that the seam was on top and the oil is not spilled. Выложить картофель в "мундире" и завернутый чеснок на решетку в духовке. Put potatoes in a "uniform" and wrapped garlic on a rack in the oven. Запекать, пока картофель и чеснок не станут мягкими. Bake until the potatoes and garlic are soft. Готовый картофель и чеснок остудить. Ready potatoes and garlic to cool.

Осторожно раскрыть фольгу и слить масло. Carefully open the foil and drain off oil. Отделить зубчики чеснока, выдавить из кожуры мякоть в отдельную емкость. Separate the cloves of garlic, squeeze the pulp from the rind in a separate container. Разрезать каждую картофелину вдоль. Cut each potato lengthwise. Ложкой вынуть мякоть, не нарушая кожуры, и выложить в миску с чесноком. Spoon remove the flesh without breaking the skin, and lay in a bowl with garlic. В картофель с чесноком добавить петрушку, соль, перец и четверть стакана сыра. In garlic potatoes, add parsley, salt, pepper and a quarter cup of cheese. Миксером на низкой скорости взбивайте до однородной, гладкой консистенции. Mikser at low speed, beat until smooth, smooth consistency. Влить сливки и тщательно перемешать. Pour the cream and mix thoroughly. Ложкой выложить получившуюся смесь в пустые картофельные половинки. Lay Spoon the mixture into empty potato halves.

Затем разложить картофельные корзинки на противне. Then arrange the potato baskets from the pan. Посыпать двумя оставшимися ложками натертого пармезана, накрыть и поставить на холод на ночь. Sprinkle the remaining two spoons of grated Parmesan cheese, cover and place in refrigerator overnight. Разогреть духовку до 150°С, запекать картофель до золотистой корочки (примерно 30 минут). Preheat oven to 150 ° C and bake potatoes until golden brown (about 30 minutes).

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты вторых блюд: овощные, грибные, фруктовые Section recipes main dishes: vegetables, mushroom, fruit Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Cheese & potato whirls рецепт|cheese potatoes рецепт|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact