Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Mexican Fritata " Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: овощные, грибные, фруктовые Recipes - culinary Exclusive: recipes main dishes: vegetables, mushroom, fruit

Мексиканская "Фритата" Mexican Fritata "

350 г красного картофеля, 1 ч. ложка оливкового масла, 6 крупных яиц, 300 мл соуса салса средней остроты. 350 g of red potatoes, 1 tsp olive oil 6 large eggs, 300 ml salsa medium severity.

350 г красного картофеля 350 g of red potatoes
1 ч. ложка оливкового масла 1 tsp olive oil
6 крупных яиц 6 large eggs
300 мл соуса салса средней остроты 300 ml salsa average severity
1/2 ч. ложки соли 1 / 2 tsp salt
1/4 ч. ложки крупномолотого черного перца 1 / 4 teaspoons of black pepper krupnomolotogo
1/4 стакана тертого сыра чеддер 1 / 4 cup shredded cheddar cheese
1 средний помидор 1 medium tomato

В сковороде с антипригарным покрытием разогреть оливковое масло на среднем огне. In a frying pan with non-stick coating to heat olive oil over medium heat. Картофель очистить и нарезать кубиками по одному сантиметру. Peel the potatoes and cut into cubes of one centimeter. Выложить в сковороду и готовить под крышкой до мягкости и золотистого цвета - время от времени помешивая. Put in pan and cook under a lid until tender and golden brown - stirring from time to time.

В миске венчиком или вилкой взбить яйца с 1/4 стакана салсы, солью и перцем. In bowl, whisk or fork, beat eggs with 1 / 4 cup salsa, salt and pepper. В оставшуюся салсу добавить сыр и нарезанный помидор. In the remaining salsa and cheese, add sliced tomatoes. Вылить яичную смесь в картофель и готовить на среднем огне под крышкой, пока яичная масса не начнет застывать по краям. Pour egg mixture into the potatoes and cook over medium heat with the lid until the egg mass begins to harden around the edges. Снять крышку и поставить сковороду в духовку. Remove cover and place pan in the oven. Запекайте 4-6 минут до золотистой корочки. Bake 4-6 minutes until golden brown. Перед подачей выложить омлет на плоское блюдо, разрезать на сегменты и полить смесью с салсой. Before serving, lay the omelet on platter, cut into segments and pour mixture with salsa.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты вторых блюд: овощные, грибные, фруктовые Section recipes main dishes: vegetables, mushroom, fruit Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact