Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Potato gratin with cheese sauce Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: овощные, грибные, фруктовые Recipes - culinary Exclusive: recipes main dishes: vegetables, mushroom, fruit

Картофельная запеканка под сырным соусом Potato gratin with cheese sauce

400 г мелкого очищенного картофеля, 3 ст. 400 g small peeled potatoes, 3 tbsp. ложки растительного масла, 2 помидора, 3 ст. tablespoons vegetable oil, 2 tomatoes, 3 tbsp. ложки жирных сливок, 2 ст. tablespoons heavy cream, 2 tablespoons. ложки мелко нарезанных листьев сельдерея. tablespoons finely chopped celery leaves.

400 г мелкого очищенного картофеля 400 g small peeled potatoes
3 ст. 3 tbsp. ложки растительного масла tablespoons vegetable oil
2 помидора 2 tomatoes
3 ст. 3 tbsp. ложки жирных сливок tablespoons heavy cream
2 ст. 2 tbsp. ложки мелко нарезанных листьев сельдерея tablespoons finely chopped celery leaves
2 куска ветчины (по 100 г каждый) 2 slices of ham (100 g each)
6 яиц 6 eggs
соль, перец salt pepper
зеленый лук chives
щепотка тимьяна(чабреца) pinch of thyme (thyme)

Для сырного соуса: For the cheese sauce:
200 г плавленого сливочного сыра 200 g of melted cream cheese
50-100 г сметаны 50-100 g sour cream
порошок карри curry powder
нарезанная зелень петрушки или киндзы chopped parsley or cilantro

Отварить картофель 10-15 минут. Boil potatoes for 10-15 minutes. Разрезать на части. Cut into pieces. Обжарить в растительном масле до золотистого цвета. Fry in vegetable oil until golden brown. Помидоры обдать кипятком и снять кожицу, нарезать. Tomatoes pour over boiling water and remove skin, chop. Положить в картофель. Put in potatoes. Порезать зеленый лук и добавить в картофель. Chop the green onions and add to potatoes. Также положить тимьян, сельдерей и ветчину, нарезанную полосками. Also put thyme, celery and ham, cut into strips. Посолить, поперчить. Salt and pepper.

Взбить яйца со сливками, солью и перцем. Beat the eggs with cream, salt and pepper. Вылить на овощи, накрыть крышкой и готовить на маленьком огне 10 минут, чтобы смесь загустела, но не поджарилась. Pour in the vegetables, cover and cook over low heat for 10 minutes to a mixture of hardened, but not fry. Перевернуть, выложить на противень и выпекать 5 минут. Reversed, to lay out on baking sheet and bake for 5 minutes.

Приготовить соус : взбить сыр со сметаной. Prepare sauce: Whip the cheese with sour cream. Добавить ч. ложку карри и 5 ст. Add a spoon of curry and 5 Art. ложек зелени. spoonfuls of greens. Подавайте с соусом. Serve with sauce.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты вторых блюд: овощные, грибные, фруктовые Section recipes main dishes: vegetables, mushroom, fruit Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact