News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Картофельная запеканка под сырным соусом Potato gratin with cheese sauce400 г мелкого очищенного картофеля, 3 ст. 400 g small peeled potatoes, 3 tbsp. ложки растительного масла, 2 помидора, 3 ст. tablespoons vegetable oil, 2 tomatoes, 3 tbsp. ложки жирных сливок, 2 ст. tablespoons heavy cream, 2 tablespoons. ложки мелко нарезанных листьев сельдерея. tablespoons finely chopped celery leaves.400 г мелкого очищенного картофеля 400 g small peeled potatoes 3 ст. 3 tbsp. ложки растительного масла tablespoons vegetable oil 2 помидора 2 tomatoes 3 ст. 3 tbsp. ложки жирных сливок tablespoons heavy cream 2 ст. 2 tbsp. ложки мелко нарезанных листьев сельдерея tablespoons finely chopped celery leaves 2 куска ветчины (по 100 г каждый) 2 slices of ham (100 g each) 6 яиц 6 eggs соль, перец salt pepper зеленый лук chives щепотка тимьяна(чабреца) pinch of thyme (thyme) Для сырного соуса: For the cheese sauce: 200 г плавленого сливочного сыра 200 g of melted cream cheese 50-100 г сметаны 50-100 g sour cream порошок карри curry powder нарезанная зелень петрушки или киндзы chopped parsley or cilantro Отварить картофель 10-15 минут. Boil potatoes for 10-15 minutes. Разрезать на части. Cut into pieces. Обжарить в растительном масле до золотистого цвета. Fry in vegetable oil until golden brown. Помидоры обдать кипятком и снять кожицу, нарезать. Tomatoes pour over boiling water and remove skin, chop. Положить в картофель. Put in potatoes. Порезать зеленый лук и добавить в картофель. Chop the green onions and add to potatoes. Также положить тимьян, сельдерей и ветчину, нарезанную полосками. Also put thyme, celery and ham, cut into strips. Посолить, поперчить. Salt and pepper. Взбить яйца со сливками, солью и перцем. Beat the eggs with cream, salt and pepper. Вылить на овощи, накрыть крышкой и готовить на маленьком огне 10 минут, чтобы смесь загустела, но не поджарилась. Pour in the vegetables, cover and cook over low heat for 10 minutes to a mixture of hardened, but not fry. Перевернуть, выложить на противень и выпекать 5 минут. Reversed, to lay out on baking sheet and bake for 5 minutes. Приготовить соус : взбить сыр со сметаной. Prepare sauce: Whip the cheese with sour cream. Добавить ч. ложку карри и 5 ст. Add a spoon of curry and 5 Art. ложек зелени. spoonfuls of greens. Подавайте с соусом. Serve with sauce. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |