Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Pancakes with lamb and lentils Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты блинов и оладьев Recipes - culinary Exclusive: Recipes pancakes and pancakes

Блинчики с бараниной и чечевицей Pancakes with lamb and lentils

1/2 кг баранины (разрезать на кусочки), 1 ст. 1 / 2 kg mutton (cut into pieces), 1 tbsp. ложка молотого тмина, 1 ч. ложка куркумы, 2 зубчика чеснока (измельчить). teaspoon ground cumin, 1 tsp turmeric, 2 cloves of garlic (crushed).

1/2 кг баранины (разрезать на кусочки) 1 / 2 kg mutton (cut into pieces)
1 ст. 1 tbsp. ложка молотого тмина teaspoon ground cumin
1 ч. ложка куркумы 1 tsp turmeric
2 зубчика чеснока (измельчить) 2 cloves garlic (crushed)
1 перчик чили (очистить от семян и нарезать) 1 chili pepper (cleaned of seeds and slice)
кусочек корня имбиря 2,5 см (натереть на терке) slice of ginger root 2.5 cm (grate)
2 ст. 2 tbsp. ложки растительного масла tablespoons vegetable oil
1 луковица (мелко нарезать) 1 onion (finely cut)
400 г помидоров в собственном соку 400 g tomatoes in own juice
2 ст. 2 tbsp. ложки уксуса tablespoons vinegar
175 г желтой чечевицы (промыть) 175 g yellow lentils (washed)

Для блинчиков: For the pancakes:
1 стакан муки 1 cup flour
3 яйца 3 eggs
1,5 стакана молока 1.5 cups milk
соль, сахар salt, sugar

Положить баранину в герметически закрывающуюся емкость, добавить специи, чеснок, перец чили, имбирь и 1 ч. ложку соли. Put the lamb in hermetically sealed containers, add spices, garlic, chili pepper, ginger, and 1 tea spoon of salt. Перемешать, закрыть и поставить в холодильник минимум на полчаса. Stir, close and put in refrigerator for at least half an hour. В большой антипригарной кастрюле вначале обжарить на растительном масле лук, потом добавить баранину и жарить 10 минут, пока она равномерно не зарумянится. In a large non-stick pan first with vegetable oil to fry onions, then add lamb and fry for 10 minutes, until it is evenly blushed. Добавить измельченные помидоры в собственном соку, уксус, влить 450 мл кипятка, положить чечевицу. Add crushed tomatoes in their juice, vinegar, pour 450 ml boiling water, bring lentils. Довести до кипения. Bring to a boil. Убавить огонь, накрыть и тушить около часа. Subtract the fire, cover and simmer for about an hour. Снять крышку и готовить, пока соус не загустеет, а баранина не станет мягкой. Remove cover and cook until the sauce thickens, and the lamb is tender. Испечь блинчики. Bake pancakes. Яйца растереть с солью и сахаром, добавить теплое молоко, муку, размешать, чтобы получилось жидкое тесто. The eggs rub with salt and sugar, add warm milk, flour, stir, turned out to batter. Влить в тесто 2 ст. Pour in 2 tablespoons of the dough. ложки растительного масла. tablespoons vegetable oil. Смазать сковороду маслом только перед выпечкой первого блинчика. To grease the pan with oil just before cooking the first pancake. Выпекать блины на антипригарной сковороде с двух сторон и складывайте стопкой. Bake pancakes on non-stick frying pan with two sides and fold stack. Разложить баранину с чечевицей на блинчики, посыпать петрушкой и завернуть трубочкой. To spread out on the lamb with lentils, pancakes, sprinkle with parsley and wrapped tube. Перед подачей на стол подогреть в микроволновке. Before serving reheated in the microwave.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты блинов и оладьев Section Recipes pancakes and pancakes Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact