News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Суп из сельдерея с рисом Celery Soup with RiceОчистите сельдерей, нарежьте тонкой соломкой или кубиками и варите до мягкости в 1 л воды, подсоленной по вкусу. Clean celery, cut into fine strips or cubes and cook until soft in 1 liter of water, salt to taste.Очистите сельдерей, нарежьте тонкой соломкой или кубиками и варите до мягкости в 1 л воды, подсоленной по вкусу. Clean celery, cut into fine strips or cubes and cook until soft in 1 liter of water, salt to taste. Опустите в суп четверть стакана риса. Lower the soup in a quarter cup of rice. В конце варки положите заправку из 2 столовых ложек муки, поджаренных с маслом. At the end of cooking, place the filling of 2 tablespoons of flour, toasted with butter. Сняв суп с огня, заправьте его взбитыми с простоквашей 2 яйцами и подавайте к столу, заправив черным перцем и натертым сыром. After removing the soup from the fire, tuck it whipped with sour 2 eggs and serve, season with black pepper and grated cheese. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene Источник: pani.kiev.ua: Диеты. Source: pani.kiev.ua: Diets. Худеем вместе. Khudeem together.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |