Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Kespe meat Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: супы Recipes - Culinary Exclusive: Recipes of the first dishes: soups

Кеспе с мясом Kespe meat

На 4 порции: мука пшеничная - 160 г, яйцо - 1 шт., вода для теста - 2 ст. For 4 servings: wheat flour - 160 g, egg - 1 pc., Water for dough - 2 tablespoons. л., кости - 400 г, говядина - 300 г, морковь - 100 г. l., bone - 400 g, beef - 300 g carrots - 100 g

мука пшеничная - 160 г wheat flour - 160 g
яйцо - 1 шт. egg - 1 pc.
вода для теста - 2 ст. water for the dough - 2 tablespoons. л. l.
кости - 400 г bone - 400 g
говядина - 300 г beef - 300 g
морковь - 100 г carrots - 100 g
лук репчатый - 1 шт. onion - 1 pc.
сало топленое - 40 г melted fat - 40 g
зелень петрушки - 10 г parsley - 10 g
перец черный молотый, соль — по вкусу ground pepper, salt - to taste

Муку насыпать на стол горкой. Pour flour on the table slide. Сделать в ней воронку, влить туда соленую воду, сырое яйцо и замешать крутое тесто. Make it a funnel, pour the salt water there, raw egg and implicated stiff dough. Затем тонко раскатать и нарезать лапшу (длиной 10-12 см). Then roll it out thinly and cut into noodles (length 10-12 cm). В приготовленный подсоленный костный бульон положить мясо и варить его до готовности. In cooked salted meat bone broth and bring to boil it until cooked. Затем опустить в бульон нарезанную соломкой, слегка обжаренную в масле морковь, подготовленную лапшу. Then put them into the broth julienne sliced, lightly fried in oil, carrots, prepared noodles. Перед окончанием варки добавить нашинкованный сырой лук и специи. Before the end of cooking, add chopped raw onions and spices. Мясо для кеспе нарезать тонкими ломтиками. Meat for Kespe cut thin slices. Перед подачей на стол готовое блюдо посыпать зеленью. Before serving sprinkle the finished dish of greens.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты первых блюд: супы Section Recipes Appetizer: Soups Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact