News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Кеспе с мясом Kespe meatНа 4 порции: мука пшеничная - 160 г, яйцо - 1 шт., вода для теста - 2 ст. For 4 servings: wheat flour - 160 g, egg - 1 pc., Water for dough - 2 tablespoons. л., кости - 400 г, говядина - 300 г, морковь - 100 г. l., bone - 400 g, beef - 300 g carrots - 100 gмука пшеничная - 160 г wheat flour - 160 g яйцо - 1 шт. egg - 1 pc. вода для теста - 2 ст. water for the dough - 2 tablespoons. л. l. кости - 400 г bone - 400 g говядина - 300 г beef - 300 g морковь - 100 г carrots - 100 g лук репчатый - 1 шт. onion - 1 pc. сало топленое - 40 г melted fat - 40 g зелень петрушки - 10 г parsley - 10 g перец черный молотый, соль — по вкусу ground pepper, salt - to taste Муку насыпать на стол горкой. Pour flour on the table slide. Сделать в ней воронку, влить туда соленую воду, сырое яйцо и замешать крутое тесто. Make it a funnel, pour the salt water there, raw egg and implicated stiff dough. Затем тонко раскатать и нарезать лапшу (длиной 10-12 см). Then roll it out thinly and cut into noodles (length 10-12 cm). В приготовленный подсоленный костный бульон положить мясо и варить его до готовности. In cooked salted meat bone broth and bring to boil it until cooked. Затем опустить в бульон нарезанную соломкой, слегка обжаренную в масле морковь, подготовленную лапшу. Then put them into the broth julienne sliced, lightly fried in oil, carrots, prepared noodles. Перед окончанием варки добавить нашинкованный сырой лук и специи. Before the end of cooking, add chopped raw onions and spices. Мясо для кеспе нарезать тонкими ломтиками. Meat for Kespe cut thin slices. Перед подачей на стол готовое блюдо посыпать зеленью. Before serving sprinkle the finished dish of greens. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |