News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Торт "Зеленое и белое" Cake "Green and White"Для теста: 150 г муки, 1/3 ч. ложки соли, 90 г маргарина, полстакана воды, 100 г сахара. For the dough: 150 g flour, 1 / 3 teaspoons of salt, 90 g margarine, half a glass of water, 100 g of sugar.Для теста : 150 г муки, 1/3 ч. ложки соли, 90 г маргарина, полстакана воды, 100 г сахара. For the dough: 150 g flour, 1 / 3 teaspoons of salt, 90 g margarine, half a glass of water, 100 g of sugar. Для начинки : 300 г творога, 100 г сметаны, 80 г сахара, 3 яйца, 100 г фисташек. For the filling: 300 g cheese, 100 g sour cream, 80 g sugar, 3 eggs, 100 g of pistachios. Насыпать муку в большую тарелку так, чтобы получилась горка. Pour flour into a large plate so as to obtain slide. Сделать в ней ямку и вылить туда растертый с растопленным маргарином сахар. Make a hole in it and pour there ground with melted margarine and sugar. Постепенно добавляя воду, замесить тесто. Gradually add water, knead the dough. Выложить его в смазанную маслом форму и поставить в разогретую духовку на 5-10 минут. Put it into an oiled and put in preheated oven for 5-10 minutes. Творог, сметану, сахар, яйца смешать до получения однородной массы, добавить фисташки. Cottage cheese, sour cream, sugar, eggs, mix until smooth, add the pistachios. Вынуть из духовки полуприготовленное тесто, и, выложив на него творожную массу, выпекать еще 30 минут. Remove from the oven poluprigotovlennoe dough, and, having laid out on him a lot of cottage cheese, bake another 30 minutes. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |