News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Компот «Ананас-самозванец» Compote "Pineapple-pretender"1 средний кабачок, 2-3 стакана облепихи, 2 литра воды, 1,5-2 стакана сахара. 1 medium zucchini, 2-3 glasses of sea buckthorn, 2 liters of water, 1,5-2 cup sugar.1 средний кабачок 1 medium zucchini 2-3 стакана облепихи 2-3 glasses of sea buckthorn 2 литра воды 2 liters of water 1,5-2 стакана сахара 1,5-2 cup sugar Кабачок очистить, разрезать вдоль на 2 половинки, порезать полукольцами толщиной 2 см. Уложить в чистую стерилизованную 3-литровую банку и залить кипятком на 3-4 минуты. Tavern cleaned, cut into 2 halves, cut half-rings 2 cm thick to fit into a clean sterilized 3-liter jar and pour boiling water for 3-4 minutes. Затем слить воду, засыпать в банку облепиху (можно положить веточку мелиссы) и залить кипящим сиропом (сода и сахар) так, чтобы до горла банки оставалось 5 мм, закатать и укутать в одеяло на ночь. Then pour the water into the jar fill up the sea-buckthorn (we can put a sprig of lemon balm) and pour boiling syrup (soda and sugar) so that the banks are left up to the neck of 5 mm, roll and wrap in a blanket at night. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |