News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Помидоры по-чешски Tomatoes in Czech3 кг помидоров, по 1 кг лука репчатого и болгарского перца, 5 головок (не зубчиков, а именно головок) чеснока, 5 шт. 3 kg of tomatoes, 1 kg onion and bell peppers, 5 heads (not cloves, namely the heads) of garlic, 5 pcs. душистого перца. allspice.3 кг помидоров 3 kg of tomatoes по 1 кг лука репчатого и болгарского перца 1 kg onion and bell peppers 5 головок (не зубчиков) чеснока 5 heads (not cloves) garlic 5 шт. 5 pcs. душистого перца allspice Маринад : 2 л воды, 3 ст.л. Marinade: 2 liters of water, 3 tablespoons соли, 6 ст.л. salt, 6 tablespoons сахара, 1 ст.л. sugar, 1 tablespoon уксусной эссенции, 2 ст.л. vinegar essence, 2 tbsp растительного масла. oil. Крепкие, красные помидоры порезать на четыре части, лук и болгарский перец - кольцами, чеснок измельчить. Sturdy, red tomatoes, cut into four pieces, onions and Bulgarian pepper - rings, chop the garlic. Банки простерилизовать. Banks sterilized. Выкладывать слоями помидоры, затем перец, лук, последний слой - чеснок. Spread layers of tomatoes, then pepper, onion, the last layer - garlic. Овощи залить горячим маринадом. Vegetables pour hot marinade. Банки поставить стерилизоваться в кастрюлю с горячей водой: 0,5-литровые банки - 10 мин.; литровые банки - 15 мин. Banks put sterilized in a pot with hot water: 0.5-liter cans - 10 min.; Liter cans - 15 min. После этого закатать, перевернуть крышками вниз, укутать до полного остывания. Then roll, turn the lid down, to wrap up before the full cooling. Из-за чеснока маринад будет мутноват. Because of garlic marinade is unclear. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |