Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Tomatoes in Czech Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: помидоры Recipes - Culinary Exclusive: Recipes blanks: tomatoes

Помидоры по-чешски Tomatoes in Czech

3 кг помидоров, по 1 кг лука репчатого и болгарского перца, 5 головок (не зубчиков, а именно головок) чеснока, 5 шт. 3 kg of tomatoes, 1 kg onion and bell peppers, 5 heads (not cloves, namely the heads) of garlic, 5 pcs. душистого перца. allspice.

3 кг помидоров 3 kg of tomatoes
по 1 кг лука репчатого и болгарского перца 1 kg onion and bell peppers
5 головок (не зубчиков) чеснока 5 heads (not cloves) garlic
5 шт. 5 pcs. душистого перца allspice

Маринад : 2 л воды, 3 ст.л. Marinade: 2 liters of water, 3 tablespoons соли, 6 ст.л. salt, 6 tablespoons сахара, 1 ст.л. sugar, 1 tablespoon уксусной эссенции, 2 ст.л. vinegar essence, 2 tbsp растительного масла. oil.

Крепкие, красные помидоры порезать на четыре части, лук и болгарский перец - кольцами, чеснок измельчить. Sturdy, red tomatoes, cut into four pieces, onions and Bulgarian pepper - rings, chop the garlic. Банки простерилизовать. Banks sterilized. Выкладывать слоями помидоры, затем перец, лук, последний слой - чеснок. Spread layers of tomatoes, then pepper, onion, the last layer - garlic. Овощи залить горячим маринадом. Vegetables pour hot marinade. Банки поставить стерилизоваться в кастрюлю с горячей водой: 0,5-литровые банки - 10 мин.; литровые банки - 15 мин. Banks put sterilized in a pot with hot water: 0.5-liter cans - 10 min.; Liter cans - 15 min. После этого закатать, перевернуть крышками вниз, укутать до полного остывания. Then roll, turn the lid down, to wrap up before the full cooling. Из-за чеснока маринад будет мутноват. Because of garlic marinade is unclear.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты заготовок: помидоры Section Recipes blanks: tomatoes Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact