Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Mushroom caviar Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные Recipes - Culinary Exclusive: Recipes appetizers: vegetable, mushroom, cheese

Грибная икра Mushroom caviar

300 г свежих грибов, неполный стакан грибного бульона, 3-4 зубчика чеснока, 2 ст. 300 g fresh mushrooms, part-time cup of mushroom soup, 3-4 cloves of garlic, 2 tbsp. ложки измельченного зеленого лука. tablespoons minced green onions.

300 г свежих грибов 300 g fresh mushrooms
неполный стакан грибного бульона Part-time cup of mushroom soup
3-4 зубчика чеснока 3.4 cloves of garlic
2 ст. 2 tbsp. ложки измельченного зеленого лука tablespoons minced green onions
растительное масло для обжарки vegetable oil for frying
соль, уксус, перец - по вкусу salt, vinegar, pepper - to taste

Отварив грибы, мелко их порубить или пропустить через мясорубку. Broth mushrooms, finely chop them, or pass it through a meat grinder. Затем слегка обжаренный лук перемешать с грибами, разбавить грибным бульоном и тушить на слабом огне, пока основная масса жидкости не выкипит, приправить пряностями, уксусом и подавать к столу холодной. Then, lightly fried onions mixed with mushrooms, mushroom broth, diluted and simmer over low heat until most of liquid is boiled out, season with spices, vinegar, and serve cold.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные Section Recipes appetizers: vegetable, mushroom, cheese Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Fresh eryngii mushroom грибы как приготовить?|приготовление mushrooms|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact