News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Грибная икра Mushroom caviar300 г свежих грибов, неполный стакан грибного бульона, 3-4 зубчика чеснока, 2 ст. 300 g fresh mushrooms, part-time cup of mushroom soup, 3-4 cloves of garlic, 2 tbsp. ложки измельченного зеленого лука. tablespoons minced green onions.300 г свежих грибов 300 g fresh mushrooms неполный стакан грибного бульона Part-time cup of mushroom soup 3-4 зубчика чеснока 3.4 cloves of garlic 2 ст. 2 tbsp. ложки измельченного зеленого лука tablespoons minced green onions растительное масло для обжарки vegetable oil for frying соль, уксус, перец - по вкусу salt, vinegar, pepper - to taste Отварив грибы, мелко их порубить или пропустить через мясорубку. Broth mushrooms, finely chop them, or pass it through a meat grinder. Затем слегка обжаренный лук перемешать с грибами, разбавить грибным бульоном и тушить на слабом огне, пока основная масса жидкости не выкипит, приправить пряностями, уксусом и подавать к столу холодной. Then, lightly fried onions mixed with mushrooms, mushroom broth, diluted and simmer over low heat until most of liquid is boiled out, season with spices, vinegar, and serve cold. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Fresh eryngii mushroom грибы как приготовить?|приготовление mushrooms|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода. Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |