Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Baked Eggplant Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: овощные, грибные, фруктовые Recipes - culinary Exclusive: recipes main dishes: vegetables, mushroom, fruit

Запеченные баклажаны Baked Eggplant

Разрезаем баклажаны на две части, солим и оставляем на 30 минут, чтобы соль впиталась. Cut eggplant into two parts, salt and leave for 30 minutes to salt absorbed. Затем кладем баклажаны на сито или в решето. Then put eggplant in a strainer or sieve.

Разрезаем баклажаны вдоль на две части, солим и оставляем на 30 минут, чтобы соль впиталась. Cut eggplants lengthwise into two pieces, salt and leave for 30 minutes to salt absorbed. Затем кладем баклажаны на сито или в решето, и обдаем холодной водой. Then put eggplant in a strainer or sieve, and pour over cold water. Даем воде стечь. We give the water drain. Баклажаны обжариваем 5 минут на маленьком огне и даем маслу стечь. Eggplant roasting 5 minutes on low heat and give the oil drain. Затем баклажаны перекладываем в форму, посыпаем разрезанную часть тертым сыром и розмарином. Then we shift in the form of eggplant, sprinkle some sliced cheese and rosemary. Берем красный лук режем его на две части и окропляем все оливковым маслом и заворачиваем в фольгу. We take the red onions we cut it into two parts and sprinkles everything with olive oil and wrap in foil. Кладем в форму и запекаем 30-35 мин при температуре 190 градусов. We put in a form and bake for 30-35 minutes at 190 degrees. Подаем с листьями петрушки или укропа. Served with leaves of parsley or dill.



Рецепт от читательницы Софии Каждан Recipe from readers Sofia Kazhdan

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты вторых блюд: овощные, грибные, фруктовые Section recipes main dishes: vegetables, mushroom, fruit Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Eggplants bakedb in foil|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact