News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Запеченные баклажаны Baked EggplantРазрезаем баклажаны на две части, солим и оставляем на 30 минут, чтобы соль впиталась. Cut eggplant into two parts, salt and leave for 30 minutes to salt absorbed. Затем кладем баклажаны на сито или в решето. Then put eggplant in a strainer or sieve.Разрезаем баклажаны вдоль на две части, солим и оставляем на 30 минут, чтобы соль впиталась. Cut eggplants lengthwise into two pieces, salt and leave for 30 minutes to salt absorbed. Затем кладем баклажаны на сито или в решето, и обдаем холодной водой. Then put eggplant in a strainer or sieve, and pour over cold water. Даем воде стечь. We give the water drain. Баклажаны обжариваем 5 минут на маленьком огне и даем маслу стечь. Eggplant roasting 5 minutes on low heat and give the oil drain. Затем баклажаны перекладываем в форму, посыпаем разрезанную часть тертым сыром и розмарином. Then we shift in the form of eggplant, sprinkle some sliced cheese and rosemary. Берем красный лук режем его на две части и окропляем все оливковым маслом и заворачиваем в фольгу. We take the red onions we cut it into two parts and sprinkles everything with olive oil and wrap in foil. Кладем в форму и запекаем 30-35 мин при температуре 190 градусов. We put in a form and bake for 30-35 minutes at 190 degrees. Подаем с листьями петрушки или укропа. Served with leaves of parsley or dill. Рецепт от читательницы Софии Каждан Recipe from readers Sofia Kazhdan Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Eggplants bakedb in foil|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода. Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |