News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Хрустящий хлеб "Жаклен" Crispy bread "Zhaklen"4 ломтика белого хлеба, 1 небольшая луковица, 2 ст. 4 slices white bread, 1 small onion, 2 tablespoons. ложки тертого сыра, 4 ч. ложки сливоч. tablespoons of grated cheese, 4 teaspoons of slivoch. масла, красный молотый перец oil, roasted red peppers4 ломтика белого хлеба 4 slices white bread 1 небольшая луковица 1 small onion 2 ст. 2 tbsp. ложки тертого сыра tablespoons grated cheese 4 ч. ложки сливоч. 4 teaspoons of slivoch. масла oil красный молотый перец ground red pepper Лук натереть на терке. Onions grate. Намазать масло на хлеб, посыпать луком, сыром, поперчить и прогреть в микроволновке на максимальной мощности 1-2 минуты, пока сыр не начнет плавится. Spread butter on bread, sprinkle with onion, cheese, pepper and heated in a microwave oven at maximum power for 1-2 minutes, until cheese begins to melt. После этого перевернуть ломтик хлеба и прогреть еще 1-2 минуты. Then flip the bread and heat for about 1-2 minutes. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |