Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов: торты Recipes - Culinary Exclusive: Recipes of desserts: cakes

Шоколадно творожный торт Chocolate cheesecake

20 сухих сладких крекеров, 4 ч. ложки сливочного масла, 1 ч. ложка растительного масла, 1/3 стакана какао-порошка, 1/3 стакана теплой воды, 1 пакетик желатина. 20 dry sweet crackers, 4 teaspoons of butter, 1 tsp vegetable oil, 1 / 3 cup cocoa powder, 1 / 3 cup warm water 1 package of gelatin.

20 сухих сладких крекеров 20 dry sweet crackers
4 ч. ложки сливочного масла 4 teaspoons of butter
1 ч. ложка растительного масла 1 tsp vegetable oil
1/3 стакана какао-порошка 1 / 3 cup cocoa powder
1/3 стакана теплой воды 1 / 3 cup warm water
1 пакетик желатина 1 packet gelatin
1 банка сгущенного молока 1 can of condensed milk
30 г растопленного шоколада 30 g of melted chocolate
350 г мягкого нежирного творога 350 g low fat soft cheese
1 пакетик ванилина 1 package vanilla

Крекеры измельчить в крошку, смешать с растопленнык сливочным маслом, выложить в форму, смазанную растительным маслом, и запекать в духовке 15 минут при температуре 180°С. Crackers crushed into crumbs, mix with rastoplennyk butter, lay in the form, greased, and bake in oven for 15 minutes at a temperature of 180 ° C. Тем временем залить какао-порошок водой, всыпать желатин, но не размешивать. Meanwhile, pour the cocoa powder with water, add the gelatin, but do not stir. Дайть постоять 10 минут, а затем поставить на сильный огонь и подержать 3 минуты. Let stand for 10 minutes, and then put on a strong fire and hold for 3 minutes. Добавить к полученной смеси сгущенное молоко, растопленный шоколад, творог, ванилин и взбить до однородной массы. Add to the mixture, condensed milk, melted chocolate, cream cheese, vanilla and beat until smooth. Вылить полученную смесь на корж и поставить в холодильник на 3 часа, чтобы корж застыл. Pour the mixture on the cake and refrigerate for 3 hours, so the cake froze. Украсить взбитыми сливками. Garnish with whipped cream.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты десертов: торты Section recipes desserts: cakes Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact