News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Мусс медовый Whipped honeyЖидкий мед - 3 ст. Liquid honey - 3 tbsp. ложки, лимон - 1 шт., толченый фундук - 0,5 стакана, яичные желтки - 2 шт., яйца - 2 шт. spoon, lemon - 1 pc., crushed hazelnuts - 0.5 cups, egg yolks - 2 pcs., eggs - 2 pcs.3 ст. 3 tbsp. ложки жидкого меда spoons of liquid honey 1 лимон 1 lemon 0,5 стакана толченого фундука 0.5 cups of crushed hazelnuts 2 яичных желтка 2 egg yolks 2 яйца 2 eggs 1 стакан сахарного песка 1 cup granulated sugar 0,5 ст. 0,5 st. ложки желатина tablespoons gelatin 4 ст. 4 Art. ложки вина (сладкого) spoons of wine (sweet) взбитые сливки chantilly Смешать мед, лимонный сок и половину указанного количества орехов. Mix honey, lemon juice and half the specified quantity of nuts. Желтки, яйца и сахар взбить в миске, поставленной на водяную баню, пока смесь не загустеет (10 минут). Egg yolks, beat eggs and sugar in a bowl set in a water bath until the mixture thickens (10 minutes). Полученную массу охладить и добавить медово-ореховук смесь. The resulting mass to cool and add honey mixture orehovuk. Растворить желатин в вине, сиропе, помешивая, влить в мусс, разлить по бокалам, поставить в холодильник на 1 час. Dissolve gelatin in wine, syrup, stirring, pour into the mousse, pour into glasses, put in refrigerator for 1 hour. Украсить орехами и взбитыми сливками. Decorate with nuts and whipped cream. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |