Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов Recipes - Culinary Exclusive: dessert recipes

Мусс медовый Whipped honey

Жидкий мед - 3 ст. Liquid honey - 3 tbsp. ложки, лимон - 1 шт., толченый фундук - 0,5 стакана, яичные желтки - 2 шт., яйца - 2 шт. spoon, lemon - 1 pc., crushed hazelnuts - 0.5 cups, egg yolks - 2 pcs., eggs - 2 pcs.

3 ст. 3 tbsp. ложки жидкого меда spoons of liquid honey
1 лимон 1 lemon
0,5 стакана толченого фундука 0.5 cups of crushed hazelnuts
2 яичных желтка 2 egg yolks
2 яйца 2 eggs
1 стакан сахарного песка 1 cup granulated sugar
0,5 ст. 0,5 st. ложки желатина tablespoons gelatin
4 ст. 4 Art. ложки вина (сладкого) spoons of wine (sweet)
взбитые сливки chantilly

Смешать мед, лимонный сок и половину указанного количества орехов. Mix honey, lemon juice and half the specified quantity of nuts. Желтки, яйца и сахар взбить в миске, поставленной на водяную баню, пока смесь не загустеет (10 минут). Egg yolks, beat eggs and sugar in a bowl set in a water bath until the mixture thickens (10 minutes). Полученную массу охладить и добавить медово-ореховук смесь. The resulting mass to cool and add honey mixture orehovuk. Растворить желатин в вине, сиропе, помешивая, влить в мусс, разлить по бокалам, поставить в холодильник на 1 час. Dissolve gelatin in wine, syrup, stirring, pour into the mousse, pour into glasses, put in refrigerator for 1 hour. Украсить орехами и взбитыми сливками. Decorate with nuts and whipped cream.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты десертов Section dessert recipes Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact