Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Vegetable ragout italian Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: овощные, грибные, фруктовые Recipes - culinary Exclusive: recipes main dishes: vegetables, mushroom, fruit

Овощное рагу по-итальянски Vegetable ragout italian

лук репчатый - 4 головки, помидоры - 4 шт., кабачки маленькие - 2 шт., картофель отварной - 600 г, чеснок - 1 зубчик, масло растительное - 3 ст. onions - 4 heads, tomatoes - 4 pcs., small zucchini - 2 pcs., boiled potatoes - 600 g, garlic - 1 clove, vegetable oil - 3 tbsp. ложки. spoons.

лук репчатый - 4 головки onions - 4 heads
помидоры - 4 шт. tomatoes - 4 pcs.
кабачки маленькие - 2 шт. small zucchini - 2 pcs.
картофель отварной - 600 г boiled potatoes - 600 g
чеснок - 1 зубчик Garlic - 1 clove
масло растительное - 3 ст. vegetable oil - 3 tbsp. ложки spoon
вино белое сухое - 125 г dry white wine - 125 g
тимьян, эстрагон сушеные молотые - на кончике ножа thyme, dried tarragon hammer - on the tip of a knife
базилик рубленый - 1 ст. basil chopped - 1 tbsp. ложка spoon
перец черный молотый, соль - по вкусу ground pepper, salt - to taste

Лук крупно нарезать, помидоры разрезать на 4 или 8 частей. Onions coarse chop, tomatoes cut into 4 or 8 parts. Картофель и кабачки нарезать тонкими ломтиками. Potato and zucchini cut into thin slices. Измельченный чеснок, лук и кабачки обжарить 10 минут на горячем масле. Chopped garlic, onion and zucchini sauté 10 minutes in the hot oil. Добавить вино, соль, перец, тимьян и эстрагон и тушить еще 5 минут на слабом огне. Add wine, salt, pepper, thyme and tarragon and simmer 5 more minutes on low heat. Помидоры и картофель выложить в сковороду, накрыть крышкой и тушить еще 2 минуты. Tomatoes and potatoes lay in the pan, cover and simmer another 2 minutes. При подаче посыпать базиликом. When serving, sprinkle with basil.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты вторых блюд: овощные, грибные, фруктовые Section recipes main dishes: vegetables, mushroom, fruit Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Ложка vegetable spoon индия|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact